ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΨΗΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ!

Από κοινού προθυμία να βρεθούν τετ α τετ για τρίτη φορά, διατύπωσαν ο Τραμπ και ο «Κουτσούμπας» της Κορέας (ή «Στάλιν των καιρών μας», όπως τον αποκαλούσαν οι κουκουέδες, μέχρι πρότινος…) Κιμ Γιονγκ Ουν!

Σε μια ομιλία του, λοιπόν, ενώπιον της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης, ο «Κουτσούμπας» της Κορέας είπε ότι θα «περιμένει υπομονετικά» έως το τέλος του έτους προκειμένου η Ουάσιγκτον να λάβει «θαρραλέες αποφάσεις» σχετικά με μια νέα συνάντησή του με τον παλιάτσο Τραμπ.

Κι όπως προσέθεσε, η προσωπική σχέση του με τον Τραμπ παραμένει «εξαιρετική», παρά την απρόσμενη λήξη της δεύτερης συνόδου μεταξύ των δύο στο Ανόι.

Από την άλλη πλευρά, μ’ ένα tweet, όπως συνηθίζει, ο παλιάτσος Τραμπ επιβεβαίωσε ότι η σχέση του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν «παραμένει πολύ καλή, ίσως ο όρος εξαιρετική να ήταν ακριβέστερος», προσθέτοντας ότι μια τρίτη σύνοδος «θα ήταν καλή ώστε να κατανοήσουμε πλήρως πού στέκεται ο καθένας μας». Και συμπλήρωσε το tweet του, γράφοντας «ανυπομονώ για τη μέρα αυτή, που θα μπορούσε να είναι σύντομα, να δούμε τη Βόρεια Κορέα να αναδειχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα κράτη του Κόσμου!»

Τέτοια μεγάλη έλξη μεταξύ δύο «ηγετών», σπανίως βλέπουμε στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Άντε να συναντηθούνε γρήγορα, να τους φύγει ο… καημός!