ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΡΑ και ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η δεδομένη δυναμική που αναπτύσσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα την Πατρίδα μας, αλλά και οι αντίστοιχες πατριωτικές δυνάμεις στην Ευρώπη έχει ταράξει τα νερά της βαλτώδους πολιτικής λίμνης που ονομάζεται συνταγματικό τόξο.

Η ανίερη συμμαχία ενός σάπιου πολιτικού συστήματος σε έναν αγώνα ενάντια στο μοναδικό εχθρό τους, τον Λαϊκό Σύνδεσμο, αποτυπώνεται καθημερινά με κάθε είδους τρόπο. Ρυπαρά δημοσιεύματα αριστερών και όχι μόνο εντύπων, προσπαθούν ανεπιτυχώς να αποδημήσουν τη φύση και τον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών υποδεικνύοντας τους ως ότι πιο σκοτεινό μπορεί να δείξει η πολιτική και πολλές φορές η ανθρώπινη φύση.

Έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη πως ο φόβος τους δεν προέρχεται από τα «δημοκρατικά» συναισθήματα που δήθεν τους διακατέχουν. Ο φόβος τους είναι ακριβώς η ίδια η φύση, το πρόγραμμα, η ιδεολογία και οι θέσεις που προτάσσει το Εθνικιστικό Κίνημα για την λύση των προβλημάτων, που οι ίδιοι τεχνηέντως συντηρούν. Η κοσμοθέαση της πραγματικότητας υπό το πρίσμα του Εθνικισμού δεν περιορίζεται στην απλή αποτύπωση των προβλημάτων, αλλά στη λύση τους, ενώ ο ελληνοκεντρικός χαρακτήρας της κίνησής μας δεν αποτελεί απαραίτητα κίνδυνο για τα υπόλοιπα έθνη, αλλά προτάσσει το συμφέρον των Ελλήνων πρώτα και πάνω από όλα. Η Ιδέα μας πηγάζει από το αρχέγονο αίσθημα της επιβίωσης, ικανής να ξεφύγει από τη αντιμετώπιση των καθαρά μόνο υλιστικών αναγκών ενός Λαού, οδηγώντας τελικά τον Ελληνισμό στη θέση και στη δημιουργικότητα που του αρμόζει.

Η ίσως ρομαντική αυτή αντιμετώπιση δεν σημαίνει πως ως Έλληνες Εθνικιστές απλά ονειροβατούμε απέχοντας από την πραγματικότητα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Έχοντας πλήρη επίγνωση της σαπίλας που επιβάλει ένα αρρωστημένο μιντιακό, πολιτικό και οικονομικό σύστημα σε έναν Λαό που σε μεγάλο βαθμό φέρει τις ευθύνες των επιλογών του, αγωνιζόμαστε για τη συγκρότηση ενός καθαρά Εθνικού κυβερνητικού σχηματισμού, ικανού να προετοιμάσει τους Έλληνες και ειδικά την νεολαία για τον δυστοπικό κόσμο που ετοιμάζει μια οικονομική κλίκα τρωκτικών έτοιμων να ροκανίσουν το μέλλον ενός ολόκληρων Εθνών.

Τα υψηλά ιδανικά που διακατέχουν και πρέπει να διακατέχουν όσους είναι συνειδητοποιημένοι Χρυσαυγίτες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το μίζερο πολιτικό σκηνικό που ζούμε. Ο πολιτικός αυτός «καμβάς» μπορεί να χαρακτηριστεί ως η έκφραση μιας εκφυλισμένης και παρακμιακής αφηρημένης τέχνης. Περιλαμβάνει την ΠΑΣΟΚική θρασύτητα, όπου η πρόεδρος του μορφώματος ΚΙΝΑΛ χρίζεται ως δολοφόνος (φασιστικών) φιδιών, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να εξοντώσει τα φίδια που τρέφει ακόμα στον κόρφο της. Η χαζοχαρούμενη ΝΔ ενδύεται τη στολή του σταυροφόρου της δεξιάς, ανήμπορη όμως να συμβαδίσει με τις πραγματικές ευρωπαϊκές δεξιές δυνάμεις, δεσμευμένη στην αριστερή (για όσο καιρό της μένει) ιδεολογική ηγεμονία. Περιλαμβάνει επίσης διάφορους πατριδοκάπηλους τηλεμαιντανούς βοτανολόγους που επικαλούνται φανταστικές συμμαχίες με το «ξανθό γένος», αλλά και τους τραμπούκους ΚΚΕέδες που περιφέρουν τα στυλιάρια τους με το κόκκινο βρωμόπανο στις μαζώξεις των εργατοπατέρων ενός κίβδηλου και πολιτικά κηδεμονευόμενου συνδικαλισμού, όχι υπερασπιστή της εργασίας αλλά της τρύπιας τσέπης τους. Τέλος δεν μπορούμε παρά να μην αναφερθούμε σε έναν νεομπολσεβίκο πρωθυπουργό με τον ομόσταβλό του σοσιαλιστή Ζάεφ προς τέρψη των ύπουλων αλυτρωτικών διαθέσεων των Σκοπίων.

Ως Έλληνες και ως Εθνικιστές σηκώνουμε το βλέμμα μας από τη λάσπη στον ουρανό, σε έναν αγώνα που θα φέρει χιλιάδες άστρα και έναν Ήλιο, τη Σημαία μας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ