Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, Ο… ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΑΛΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Δηλώσεις στο «Θέμα 104,6» έκανε σήμερα ο πρώην κρατικοδίαιτος μπολσεβίκος της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από τον λαό της Κατερίνης.

Ο μπολσεβίκος μίλησε για «15-20 άτομα» (τα βίντεο τον διαψεύδουν…) και για «χρυσαυγίτες», προσθέτοντας πως «η αντισυγκέντρωση μου θυμίζει τον Γκοτζαμάνη» και ότι «πάντα το έλεγα, όταν ένα πολιτικό κόμμα κάνει συγκέντρωση, μια αντισυγκέντρωση θυμίζει λογική άλλων εποχών».

Μάλιστα! Μόνο που σ’ αυτό το σημείο ο «καλός» δημοσιογράφος του Θέματος δεν ρώτησε τον μπολσεβίκο Αρβανίτη αν του θυμίζουν «Γκοτζαμάνη» και «λογική άλλων εποχών» οι αντισυγκεντρώσεις που οργανώνουν σε διάφορες πόλεις οι «αντιφασιστικές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (σε πολλές δε περιπτώσεις και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ ή η νεολέρα του…) κατά των νομίμων συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον η απάντησή του (πως αυτές οι αντισυγκεντρώσεις είναι… καλές), αλλά ο δημοσιογράφος του Θέματος τον προστάτευσε από την κακοτοπιά!