ΧΕΖΜΕΝΤΕΝ! ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ!

Μπορεί οι κάθε λογής… δημοκράταροι να το παίζουν… ψύχραιμοι (η καρδούλα τους το ξέρει…) εις ότι αφορά τις υπόλοιπες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά εις ότι αφορά την μάχη των Αθηνών είναι  άπαντες πανικόβλητοι και δεν το κρύβουν!

 Έτσι, στα σημερινά δημοσιεύματα του κατεστημένου τύπου, ξεχωρίζουμε άρθρο κάποιου… δημοκράταρου ονόματι Καβουνίδη, που σε άρθρο του στο «Βήμα», υπό τον τίτλο «Το δημοκρατικό καθήκον στις εκλογές της Αθήνας», σημειώνει τα εξής:

«Και βέβαια υπάρχει και ο Κασιδιάρης. Ο υπόδικος υποψήφιος της –κατηγορούμενης ως εγκληματικής οργάνωσης- Χρυσή Αυγή, που καταφέρνει να συσπειρώσει την υπαρκτή –αλίμονο- φασίζουσα ψήφο, αλλά και άλλους (ακρο)δεξιούς εμπνεόμενους από την ελληναράδικη ρατσιστική παρουσία του. Αυτό το χρυσαυγίτικο ψηφοδέλτιο υπάρχει κίνδυνος να διεκδικήσει την δεύτερη θέση. Εδώ είναι που μπαίνει το καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη. Ανεξάρτητα από επιμέρους προτιμήσεις, ιδιαίτερες πολιτικές απόψεις, κομματικές ή προσωπικές φιλίες, ακόμα και αντιπάθειες. Θα είναι τραγικό αλλά και επαχθές το θέαμα η δεύτερη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας να είναι μεταξύ των κ. Μπακογιάννη και του Κασιδιάρη. Και θα δοθεί εκ των πραγμάτων βήμα στην Χρυσή Αυγή να προπαγανδίσει τις απόψεις της…».

Κατανοητός ο πανικός τους, αλλά δεν την γλιτώνουν! Θα το πιούνε… μονορούφι το πικρό ποτήρι τη νύχτα της 26ης Μαΐου και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ, γιατί είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη!