ΑΙΣΧΟΣ! ΑΠΟΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Όχι μόνο δεν «έκοψε» ο Κούλης Μητσοτάκης τον εθνομηδενιστή Καιρίδη, αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων και της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού («είμαστε απόγονοι των Οθωμανών»), από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, αλλά σήμερα, στις 6 το απόγευμα, τον παρουσιάζει επίσημα στον ελληνικό λαό, από την αίθουσα του «Ελληνικού Κόσμου»!!!

Κι αυτό συμβαίνει παρά τις οργισμένες αντιδράσεις των ποντιακών συλλόγων, αλλά και πολλών καλών κατά τα άλλα πατριωτών, ψηφοφόρων και στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι όμως θρέφουν φρούδες ελπίδες και  αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κόμμα της ψοφοδεξιάς είναι απλώς η άλλη όψη του εθνομηδενιστικού νομίσματος!

Προφανώς, οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο Κούλης στους παγκόσμιους τυράννους, για την προώθηση σεσημασμένων εθνομηδενιστών, είναι τόσο ισχυρές που δεν λαμβάνουν υπόψιν ούτε την λαϊκή κατακραυγή!

Στις προσεχείς ευρωεκλογές, είναι χρέος των Ελλήνων πατριωτών να δώσουν στο εθνομηδενιστικό κόμμα της ΝΔ –κι όχι μόνον στον συγκεκριμένο υποψήφιο!- την απάντηση που του αξίζει!

Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!