ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ! ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΟΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΚΗ!

Συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο με τον νέο πρόεδρο του ΕΔΔΑ Λινό-Αλέξανδρο Σισιλιάνο, είχε ο συριζοπρόεδρος και συνεργός στην προδοσία των Πρεσπών, Πάκης Παυλόπουλος κι όπως κάνει κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και μιλάει δημοσίως, καταφέρθηκε κατά των πατριωτικών κομμάτων της Ευρώπης, με τη γνωστή γλώσσα των ινστρουχτόρων του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Μπαίνουμε στην κρίσιμη φάση των Ευρωεκλογών και φαίνεται ακριβώς ότι μορφώματα λαϊκισμού που αγγίζουν τα όρια του ρατσισμού και τα ξεπερνούν, επιβουλεύονται ευθέως το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα. Αυτά αναφύονται σε διάφορες χώρες από αιτίες που είναι γνωστές. Και η βασικότερη αιτία είναι οι ανισότητες, η κατάρρευση του Κοινωνικού Κράτους. Πρέπει να αμυνθούμε απέναντι σε αυτά τα μορφώματα. Κάθε πραγματικός Ευρωπαίος, κάθε συνειδητοποιημένος Ευρωπαίος πρέπει να αμυνθεί και νομίζω ότι ο ρόλος του Δικαστηρίου μπορεί να είναι κορυφαίος προς αυτήν την κατεύθυνση στα επόμενα δύσκολα χρόνια…».

Συριζοπρόεδρε Πάκη, Κυριακή (των ευρωεκλογών) κοντή γιορτή! Πάρε το… ξυδάκι σου κι άρχισε να το δοκιμάζεις από τώρα, για να μη σου πέσει… βαρύ τη… μαύρη νύχτα της 26ης Μαΐου!