ΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ 26 ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ «ΜΠΟΝΟΥΣ» ΑΠΟ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ CIA!

Με τις επιβαρυντικές διατάξεις του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου (που καθιέρωσε η κυβέρνηση του «αλήτη-προδότη- Σαμαρά», για να μην ξεχνιόμαστε…), θα διωχθούν οι 26 πατριώτες που συνέλαβαν πέρυσι τέτοιον καιρό οι πραιτωριανοί της κόκκινης χούντας στην Λέσβο. Την συμπληρωματική δίωξη, προσέθεσε στο κατηγορητήριο ο εισαγγελέας της Μυτιλήνης.

Θυμίζουμε, ότι την 22α Απριλίου 2018, είχε πραγματοποιηθεί στην πόλη της Μυτιλήνης μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων κατά της κατάληψης της πλατείας Σαπφούς από λαθρομετανάστες και της πλήρους αδιαφορίας του ψευδοκράτους για την αποκατάσταση της τάξης. Οι δε πραιτωριανοί, αντί να εφαρμόσουν τον νόμο και να εκκενώσουν την κατειλημμένη επί πολλές ημέρες πλατεία, επιχείρησαν να διαλύσουν την λαϊκή συγκέντρωση!!!

Είναι προφανές, ότι ο «εμπλουτισμός» του κατηγορητηρίου, έγινε για δύο λόγους:

1ον) Για να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι της Λέσβου και να αποδεχθούν την μαύρη μοίρα που τους όρισαν οι κομμουνιστές και οι διεθνείς προστάτες τους, να γίνουν μειοψηφία στο νησί τους και να μην τολμούν να βγάλουν άχνα!

2ον) Για να εμφανίσει η κυβέρνηση των προδοτών στ’ αφεντικά της (Σόρος και CIA) αυξημένες τις διώξεις που ασκεί με τον «αντιρατσιστικό’ νόμο και να εισπράξει τα «μπόνους»!