ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ: ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ξύλο από τους τραμπούκους του ΚΚΕ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Ρόδο: Πρωταγωνιστής με σιδερολοστό στο χέρι ο συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Πουλικόγιαννης

Εισβολή από το ΠΑΜΕ του ΚΚ€ πραγματοποιήθηκε στο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Ρόδο μετά τα ανάλογα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στην Καλαμάτα τις προάλλες.

Οι κομμουνιστές με σιδηρολοστούς στα χέρια μπουκάρανε τα ξημερώματα και κατέλαβαν τον συνεδριακό χώρο, ξυλοκοπώντας ανελέητα όποιον βρισκόταν στο διάβα τους.

Πρωταγωνιστής σε όλα αυτά ο γνωστός συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ο οποίος γύρναγε το συνεδριακό κέντρο με έναν σιδηρολοστό στο χέρι, χτυπώντας αδιακρίτως.

Τελικά, αφοπλίστηκε μετά από ώρα και τις μάζεψε από τους υπόλοιπους συνέδρους. Μην πάει τώρα και τους κάνει και… μήνυση από πάνω, να τρέχουνε.

Όσον αφορά τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, το ΚΚΕ τους άνοιξε τα κεφάλια και αυτοί κάνανε αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα, λέγοντας πως οι κομμουνιστές «δράσανε σαν Χρυσαυγίτες». Πραγματικά, άξιοι της μοίρας τους.

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για επεισόδια σε ΓΣΕΕ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/julo-meta-mousikhs-sto-sunedrio-ths-gsee-sthn-rodo-prwtagwnisths-me-siderol#ixzz5k8A5W0Hj