ΑΝΡΙ ΛΕΒΥ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο MISTER TSIPRAS!

Ο κόρακας του διεθνούς σιωνισμού, Μπερνάρ Ανρί Λεβύ, συνήθως εμφανίζεται ως… δημοσιογράφος σε μέρη όπου οι διεθνείς σατανάδες σκορπούν τον όλεθρο (Σερβία, Λιβύη, Συρία και αλλού). Στην Ελλάδα εμφανίστηκε στο… Θέατρο Παλλάς, όπου έδωσε παράσταση μ’ έναν θεατρικό μονόλογο, υπό τον τίτλο «Αναζητώντας την Ευρώπη». Είναι άσσος στις μεταμφιέσεις!

Λίγο μετά την εν Αθήναις παράστασή του, ο Λεβύ μίλησε στο euronews, όπου κατ’ αρχάς, εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή, ζητώντας από τους Έλληνες να ψηφίσουν οποιοδήποτε άλλο κόμμα εκτός αυτής:

«Έχετε κάποιες πολιτικές δυνάμεις που χρησιμοποιούν τη δημοκρατία για να καταστρέψουν τη δημοκρατία, που χρησιμοποιούν τις εκλογές για να τορπιλίσουν το σύστημα που καθιστά εφικτές τις εκλογές, και οι οποίες πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να το διαφθείρουν από το εσωτερικό του, να το αδυνατήσουν και ενδεχομένως να καταστρέψουν, αν και αυτό είναι πιο δύσκολο, ολόκληρο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Συνεπώς, σας παρακαλώ, ψηφίστε. Ψηφίστε δεξιά, ψηφίστε αριστερά, αυτό δεν είναι πρόβλημα, αλλά να πάτε στην κάλπη και να ψηφίσετε πραγματικούς Ευρωπαίους υποψήφιους που έχουν την Ευρώπη στην καρδιά τους».

Εν συνεχεία, ο «φιλόσοφος» των διεθνών τυράννων έπλεξε το εγκώμιο του αμερικανο-γερμανοπροδότη Τσίπρα και της συμμορίας του:

«Η Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνιας μας έδωσε ξανά ένα μεγάλο μάθημα σοφίας, στο σύνολο της Ευρώπης. Και ξανά, ένα μάθημα δημοκρατίας. Ο Τσίπρας είναι το αντίθετο της Τερέζα Μέι. Είναι επίσης των αντίθετο των Πέντε Αστέρων, ο αντι-Μάιο. Ήταν πολύ κοντά σε ένα είδος Brexit, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από αυτό. Από την Σκύλλα και την Χάρυβδη του Brexit και από την απόλυτη ακαμψία, κατάφερε να δημιουργήσει πυλώνες. Και μάλλον τα κατάφερε καλά, του αξίζουν συγχαρητήρια. Στο τέλος ο Τσίπρας αποδείχθηκε ένας πραγματικός πολιτικός άνδρας και ένας μεγάλος πολιτικός άνδρας. Κινήθηκε από αυτό που οι Έλληνες ονομάζουν παρρησία, τη δύναμη της αλήθειας και αποφάσισε να κρατήσει τη χώρα του εντός του ευρωπαϊκού χώρου και των ευρωπαϊκών αξιών. Δεν ήταν εύκολο, επειδή αυτό σήμαινε αρκετή λιτότητα, υπέφερε πολύ ο ελληνικός λαός. Ωστόσο ο Τσίπρας κατάλαβε ότι αυτό ήταν ο μόνος δρόμος εξόδου από την κόλαση στην οποία οδηγούνταν η Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν λέω ότι η κρίση έχει πλήρως περάσει αλλά λέω ότι η Ιθάκη, ο προορισμός σας, τώρα πλέον είναι ορατή. Το ελληνικό πλοίο αρχίζει να βλέπει την Ιθάκη».

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από δαύτον! Περιμένουμε, όμως, από τον ελληνικό λαό, να πράξει τα ακριβώς αντίθετα απ’ αυτά που του «συνέστησε» ο κόρακας Λεβύ, ως μια γενναία πράξη αντίστασης στην παγκόσμια τυραννία!

Ψήφο στην Χρυσή Αυγή, για να μείνει η Ελλάδα μας ελληνική!