ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΡΙ ΛΕΒΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητη η επίσκεψη στην Ελλάδα του «Γάλλου φιλοσόφου» Ανρί Λεβύ, που έγινε δεκτός από τον συνεργό στην προδοσία των Πρεσπών, συριζοπρόεδρο Πάκη.

Που βρήκε την ευκαιρία και… ευήκοα ώτα, να πει το «ποίημά» του –για χιλιοστή φορά;- για «το φαινόμενο των μορφωμάτων λαϊκισμού, που αναδύονται μ’ εφιαλτικό θράσος στα ευρωπαϊκά κράτη. Μορφώματα, τα οποία έχουν πια ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του ρατσισμού και τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα επιδιώκοντας την κατεδάφισή του, επέκεινα δε την κατεδάφιση της ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού…». Αηδία κατάντησε πια…

Τι μέρος του λόγου, όμως, είναι ο Ανρί Λεβύ;

Γεννήθηκε στην Αλγερία από πάμπλουτους Εβραίους γονείς, που λίγο καιρό μετά την γέννησή του μετακόμισαν στην Γαλλία.

Ο Ανρί σπούδασε στο ξακουστό École Normale Supérieure, από το οποίο αποφοίτησε το 1968 με πτυχίο στην φιλοσοφία. Από την εποχή εκείνη μέχρι σήμερα, εμφανίζεται παντού όπου υπάρχει αναταραχή, εμφύλιος πόλεμος και κάθε είδους συμφορά, υπό τον μανδύα του… δημοσιογράφου, φυσικά με το μέρος των… καλών.

Γνωστό και σεσημασμένο κοράκι του διεθνούς σιωνισμού, πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα – προετοιμασία της κοινής γνώμης υπέρ των αμερικανονατοϊκών επιδρομών στην Σερβία, στην Λιβύη και στην Συρία, τις οποίες και επόπτευσε από κοντά!

Αλήθεια, τι γύρευε ένα τέτοιο κοράκι στην Ελλάδα μας; Τι συμφορές μας ετοιμάζουν οι… φίλοι μας και τον έστειλαν για προπομπό;