«ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» STOIXIMAN: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 9% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 7% ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΑ

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας, δύο εταίρες δημοσκοπήσεων – η Metron Analysis και η Rass- εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή… τέταρτο κόμμα η πρώτη (πίσω από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ)και… πέμπτο η δεύτερη (πίσω από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ), για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ας δούμε τώρα τι «δίνουν» οι στοιχηματικές εταιρείες, που ασφαλώς και είναι πολύ πιο αξιόπιστες, γιατί εκεί παίζονται χρήματα, κι όχι η δημιουργία εντυπώσεων.   

Η Stoiximan, λοιπόν, δίνει στην Χρυσή Αυγή 1,75 για over (άνω) του 9% και 2,00 για under (κάτω) του 9%, στον φερετζέ της κλεφτοπασοκαρίας ΚΙΝΑΛ 1,80 για over 7% και 1,95 για under στο ίδιο ποσοστό και στο KKE 1,87 για over 7% και την ίδια απόδοση για under.

Εις ό,τι αφορά την διαφορά Χρυσής Αυγής και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, δίνει 1,65% για πάνω από 2% και 2,15 για κάτω του 2%, ενώ για την διαφορά Χρυσής Αυγής και ΚΚΕ, δίνει 1,75% για πάνω από 2% και 2% για κάτω του 2%.

Αυτά, για να μη μας δουλεύουν τα λαμόγια των κατά παραγγελίαν «δημοσκοπήσεων»!

(ΥΓ): «Στου βοδιού το κέρατο»! Πωλούνται βόδια με… ευρύχωρα κέρατα, για να κρυφτούν οι υπεύθυνοι των εταίρων «δημοσκοπήσεων» τη –μαύρη!- νύχτα των ευρωεκλογών! Τιμές λογικές!