ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο «ΑΘΩΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, τα ξεφωνημένα παρακρατικά συντρόφια του «Ρουβίκωνα» είχαν πραγματοποιήσει «παρέμβαση» στην πρεσβεία της Βραζιλίας, για «συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον επαναστάτη Τσέζαρε Μπατίστι».

Βέβαια, σε… λάθος πρεσβεία έκαναν την «παρέμβαση», καθώς η έκδοση στην Ιταλία του καθάρματος έγινε από την Βολιβία του συντρόφου Μοράλες, αλλά αυτό είναι μια… λεπτομέρεια μπροστά στην συνέχεια…

Ο σύντροφος, έχει καταδικασθεί ερήμην σε ισόβια κάθειρξη για τέσσερις ανθρωποκτονίες και συνέργεια σε δολοφονίες κατά την δεκαετία του ΄70 στην Ιταλία και πριν εισέλθει παράνομα στην Βολιβία, ζούσε στην Βραζιλία από το 2004, ενώ προηγουμένως πέρασε 15 χρόνια στην Γαλλία.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες έγινε η δίκη του και ο… επαναστάταρος, που πρότινος δήλωνε αθώος, ομολόγησε για πρώτη φορά τις δολοφονίες τεσσάρων (4) ανθρώπων και δήλωσε… μετανιωμένος: «Κατανόησα το κακό που προξένησα και ζητώ συγνώμη από τους οικείους τους».

Βέβαια, σύμφωνα με τις «κακές γλώσσες», ο σύντροφος Μπατίστι είναι πλέον όργανο της CIA και η «μετάνοια» για τα εγκλήματά του στημένη, για να πέσει στα μαλακά, αλλά… απορρίπτουμε αυτή την εκδοχή, καθώς αποκλείουμε την περίπτωση οι Ρουβίκωνες να συμπαραστάθηκαν σ’ έναν κοινό πράκτορα, αφού ως γνωστόν είναι… επαναστάτες. Τι όχι;