ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΕΛΑ!

Όπως σας ενημερώσαμε άμεσα προχθές, κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν στον επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Φυλή Θ. Τσέλα («απαλλοτριώνοντας» επ’ ευκαιρία και το κινητό του…) και σε γυναίκες συνεργάτιδές του, τους πήραν το στεφάνι που ήταν έτοιμοι να καταθέσουν και το κατέστρεψαν ουρλιάζοντας σαν κανίβαλοι.

Τι λογής κομμουνιστοσυμμορίτες ήταν; Αποκαλύφθηκαν μόνοι τους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της δολοφονικής-ληστρικής επίθεσης!

Πρόκειται για τους αμερικανομπολσεβίκους του Κουτσούμπα.

Ιδού η ανάληψη της ευθύνης από διαδικτυακό όργανο της εμφανιζόμενης με τον μανδύα πολιτικού κόμματος εγκληματικής συμμορίας του Κουτσούμπα, με την «καλλιτεχνική» ονομασία atexnos:

«Άνω Λιόσια: Σωματεία και φορείς παρεμπόδισαν την παρουσία Χρυσαυγιτών στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Σωματεία και φορείς μαζί με κατοίκους του δήμου Φυλής παρεμπόδισαν την παρουσία και την κατάθεση στεφάνων από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.

Με συνθήματα όπως: «Έξω τα σκουπίδια από τη Φυλή, μαζί με το ΧΥΤΑ και η Χρυσή Αυγή», απαίτησαν να αποχωρήσουν οι φασίστες από το χώρο. Τελικά, κάτω από την αποφασιστική στάση του κόσμου οι φασίστες δεν κατέθεσαν στεφάνι…».

Αλλά, τροχός είναι και γυρίζει…