Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ «ΑΝΤΙ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Έχουμε αναφέρει ουκ ολίγες φορές πως τόσο ο ιστορικός υλισμός, η ανεφάρμοστη και διχαστική αυτή μαρξιστική θεωρία, όσο και ο νεοφιλελεύθερος άναρχος καπιταλισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια υλιστική αντιμετώπιση της ιστορίας σε αντίθεση με την ιδεαλιστική προσέγγιση που πρεσβεύουμε ως οι φορείς της κοσμοθεωρίας του Λαϊκού Εθνικισμού.

Στη σύγχρονη μίζερη και ανθρωποφάγα οικονομική πραγματικότητα, η κατάρρευση των αξιών και κάθε τι όμορφου έχει αναχθεί εδώ και χρόνια σε στόχο των διαφόρων τσαρλατάνων του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου. Η σφηκοφωλιά αυτή έχει καταφέρει να μετατρέψει την πολιτική (με την αριστοτέλεια έννοια του όρου περί ηθικής) σε διαχειριστικού τύπου αντιμετώπιση των καθαρά οικονομικών αναγκών όχι τόσο του Λαού, αλλά των επιταγών μιας σάπιας διεθνούς ολιγαρχικής πλουτοκρατίας.

Μέσα στα πλαίσια της υιοθέτησης από τον κυβερνητικό θίασο τεράτων των κελευσμάτων ενός άναρχου χρηματοπιστωτικού συστήματος, γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά άρθρων από φιλοκυβερνητικές πατσαβουροφυλλάδες, τα οποία εκθειάζουν την κάθε δήθεν φιλοκυβερνητική τοποθέτηση των διαφόρων οίκων αξιολόγησης, προμετωπίδας του διεθνούς καπιταλισμού. Ο ύπουλος ρόλος των τελευταίων έχει αποκαλυφθεί και μέσω της πολιτικής μαστίγιο και καρότο προασπίζουν τα συμφέροντα μιας εξαιρετικά μικρής μειοψηφίας, οδηγώντας στην καταστροφή Έθνη ολόκληρα. Οι κυβερνητικοί νεομπολσεβίκοι και οι λοιποί παρατρεχάμενοι της στρατευμένης δημοσιογραφίας έχουν μετατρέψει την δημοκρατία που ευαγγελίζονται σε μια χυδαία δημοπρασία, μακριά από τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων.

Η οικονομική πολιτική τόσο των νεοφιλελεύθερων «προοδευτικών» αριστερών όσο και των συνοδοιπόρων τους, της αλλοπρόσαλλης κεντροδεξιάς, είναι καταστρεπτική για τον απλό λόγο πως εστιάζει στα στενά ατομικιστικά ένστικτα και όχι στα συλλογικά συμφέροντα. Σε τελική ανάλυση δεν είναι το χρήμα ή το κεφάλαιο το πρόβλημα. Είναι η ασύδοτη πλεονεξία που του καπιταλιστικό σύστημα επιβάλει ως τρόπο ζωής. Η διαφορετική προσέγγιση του οικονομικού σχεδιασμού και ενός υγιούς κρατικού παρεμβατισμού αποτελεί τη λύση και ας οδύρεται η λοβοτομημένη εκ Περισσού ορμώμενη κομμουνιστική σέχτα των παχυλά αμειβόμενων άεργων και άσχετων εργατοπατέρων.

Ως Εθνικιστές, πέρα από τις αδιαπραγμάτευτες θέσεις μας για τα Εθνικά θέματα, υποστηρίζουμε σίγουρα και την ευημερία του Λαού μας με την κοινωνικοοικονομική έννοια του όρου. Έχουμε μια διαφορετική αντίληψη της οικονομικής διαχείρισης και της ανάπτυξης της οικονομίας. Δεν αποτελεί για μας αυτοσκοπό μια αύξηση της παραγωγής συνδεδεμένης με υπερτιμημένες μετοχές πολυεθνικών, αλλά μια ανάπτυξη συνδεδεμένη με την εργασία και την παραγωγή προϊόντων που θα ωφελήσουν κυρίως τον Λαό και όχι μόνο κάποιους ανώνυμους και επώνυμους μετόχους. Μέσω της εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων, της παραγωγικής διαδικασίας και της εργασίας οφείλουμε να διασφαλίσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον Ελληνικό Λαό και μια υλική ευμάρεια στα πλαίσια πάντα μιας νέα Πολιτείας με ισχυρούς θεσμούς, Εθνική ηγεσία και μια Λαϊκή κοινότητα Ελλήνων έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε στιγμή όποιους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία.

Εν κατακλείδι επιβεβαιώνουμε τα λεγόμενα του πρωθυπουργεύοντος υπαλλήλου ξένων συμφερόντων, στην πρόσφατη κοινοβουλευτική συνεδρίαση του κυβερνητικού μορφώματος. Η πραγματική μάχη που θα δώσουν είναι ενάντια στον Λαϊκό Εθνικισμό και τις αξίες που ως Κίνημα πρεσβεύει. Η μάχη αυτή αφορά το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης και αργά ή γρήγορα είναι δεδομένο πως η υποκουλτούρα της νεομαρξιστικής πολιτικής ορθότητας και η ψυχοπαθολογικά αρρωστημένη κοινωνική και οικονομική τους θεωρία θα ηττηθούν κατά κράτος.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ