ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ… «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Άδεια διαμονής για… «ανθρωπιστικούς λόγους» (έτσι το λένε τώρα τα τσογλάνια του ΣΥΡΙΖΑ…), δίνει η κυβέρνηση των ξεφωνημένων προδοτών στους λαθρομετανάστες της Μανωλάδας!

Όπως έγραψε η Αχτσιόγλου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook: «Μετά από δική μας παρέμβαση και αφού αξιοποιήσαμε κάθε διαθέσιμο εργαλείο, οι μετανάστες εργάτες γης μπορούν να λάβουν άδεια διαμονής».

Το κόλπο στήθηκε με μια μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Ειδικός Γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε. και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης!), με αποτέλεσμα η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αμαλιάδας να κρίνει ότι «οι μετανάστες εργάτες γης στη Μανωλάδα απασχολήθηκαν με ιδιαίτερα καταχρηστικούς όρους εργασίας και ως εκ τούτου δικαιούνται να λάβουν άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους».
Μήπως, επικαλούμενοι τους ίδιους λόγους, τους δώσουν και την ελληνική υπηκοότητα μέχρι τις εκλογές, για να ψηφίσουν την τσογλαναρία του ΣΥΡΙΖΑ;