Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΜΠΑΝ… ΔΕΝ «ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ»: ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!

Θέλησαν οι Ευρωπαίοι επίτροποι των διεθνών τυράννων να τον… «συμμορφώσουν», με την αναστολή συμμετοχής του κόμματος του στο ΕΛΚ, αλλά αυτός δεν «συμμορφώνεται»!

Μιλάμε βέβαια για τον Εθνικό Κυβερνήτη της Ουγγαρίας, Βίκτορα Όρμπαν, που  καταφέρθηκε για μία ακόμη φορά, εναντίον των «γραφειοκρατών των Βρυξελλών».

Ο Όρμπαν κατηγόρησε την «ελίτ» στις Βρυξέλλες ότι «έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα» και ότι τιμωρεί τη Βουδαπέστη για την μεταναστευτική πολιτική της.

«Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε όσα μας υπαγορεύουν οι Βρυξέλλες, εάν αυτά δεν είναι καλά για τους Ούγγρους», τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στο κρατικό ραδιόφωνο της Ουγγαρίας.

Συνεχίζοντας στο ίδιο στυλ, προσέθεσε τα εξής: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, που θέλουν να μας επιβάλουν στα κρυφά όσα αποφάσισαν πάνω από τα κεφάλια μας στις Βρυξέλλες. Μετά τις ευρωεκλογές, θα αποφασίσουμε στους κόλπους του Fidesz ό,τι είναι καλό για την Ουγγαρία, εάν θα πρέπει να συνεχίσουμε στους κόλπους του ΕΛΚ ή εάν η θέση μας θα πρέπει να βρίσκεται σε μια νέα συμμαχία κομμάτων».

Τέλος, κάλεσε τους πολίτες της χώρας του να ψηφίσουν μαζικά στις 26 Μαΐου, για να «δείξουν στις Βρυξέλλες πως ό,τι συμβαίνει στην Ουγγαρία είναι αυτό που θέλουν οι Ούγγροι».

Κι έτσι θα γίνει!