ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΕΛΑΚΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Άρθρο υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Η ιδεολογική ηγεμονία της (άκρας) Δεξιάς», έγραψε στο «Πρώτο Θέμα» ο γνωστός κομμουνιστής Χελάκης.

Κι αφού αναφέρει διάφορα περιστατικά που κατά τη γνώμη του «όση καλή θέληση και να έχει κανείς, δεν μπορεί να τα θεωρήσει μεμονωμένα περιστατικά, δείχνουν την τάση. Δείχνουν μια μεταστροφή μεγάλης μερίδας της κοινωνίας», καταλήγει περίλυπος στο εξής συμπέρασμα:

«Καιρός να το παραδεχτούμε. Οι «ελαττωματικές ιδέες» της Αριστεράς βρίσκονται σε διαρκή υποχώρηση. Η ιδεολογική ηγεμονία περνά σε άλλα χέρια. Οι ιδέες της Αριστεράς, αφού σκυλεύτηκαν από αυτούς που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια μιλώντας στο όνομά τους, παραδίδονται τώρα στην χλεύη των επερχόμενων νικητών. Τι ανάγκη έχουμε τις δημοσκοπήσεις. Όλα τα παραπάνω αποτελούν έγκυρη δημοσκόπηση…».

Καιρός δεν ήταν να «γυρίσει ο τροχός», μετά από 45 ολόκληρα χρόνια ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς – από το… «σωτήριον» έτος 1974 μέχρι σήμερα; Μόνο που αυτή τη φορά, ο τροχός θα σταματήσει να γυρίζει και η άλλοτε… αγία αριστερά δε θα ξανασηκώσει κεφάλι! Βλέπετε, όλα εδώ πληρώνονται!