Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΤΡΑΜΠ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ!

Με μία νέα πρόκληση προς την ανθρωπότητα, ο παλιάτσος και μαριονέτα των διεθνών σιωνιστών που ακούει στο όνομα Τραμπ, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στην Μέση Ανατολή!

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, μέσω Twitter, είναι έτοιμος να αναγνωρίσει την κυριαρχία του Ισραήλ στα υψώματα του Γκολάν, τα οποία ήταν στην κυριαρχία της Συρίας και κατελήφθησαν από το Ισραήλ το 1967, στον «πόλεμο των 6 ημερών»:

«Μετά από 52 χρόνια έφτασε η ώρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν πλήρως την κυριαρχία του Ισραήλ στα υψώματα του Γκολάν, που είναι κρίσιμης στρατηγικής σημασίας για την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ και της ευρύτερης περιοχής!».

Φυσικά, η πρόθεση του Τραμπ ενθουσίασε τους σιωνιστές, που μέσω του Νετανιάχου συνεχάρησαν τη μαριονέτα τους: «Σε μια περίοδο που το Ιράν επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τη Συρία ως πλατφόρμα για να καταστρέψει το Ισραήλ, ο πρόεδρος Τραμπ αναγνωρίζει με τόλμη την κυριαρχία του Ισραήλ επί των Υψωμάτων του Γκολάν. Σ’ ευχαριστούμε, πρόεδρε Τραμπ»,

Η κατοχή και προσάρτηση δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα κράτος του κόσμου. Στα μέσα Νοεμβρίου οι ΗΠΑ, για πρώτη φορά, καταψήφισαν μια απόφαση των Ηνωμένων Εθνών στην οποία αναφερόταν ότι η προσάρτηση των υψωμάτων από το Ισραήλ θεωρείται «άκυρη και μη γενόμενη». Ήταν η μοναδική χώρα, μαζί με το Ισραήλ, που καταψήφισε το κείμενο.

Η απόφαση αυτή του παλιάτσου, αναμένεται να προκαλέσει νέο γύρο αίματος στην Μέση Ανατολή!