«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΑΠΗΓΑΓΑΝ 14ΧΡΟΝΗ… ΤΗΝ ΒΙΑΖΑΝ, ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ» ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Σημεία και τέρατα γίνονται στην Ελλάδα των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» στις «μειονότητες»!

Έτσι, «ευπαθείς» απήγαγαν ένα 14χρονο κορίτσι, μαθήτρια γυμνασίου από την Νίκαια και την μετέφεραν στην Λαμία, όπου την βίαζαν, την χτυπούσαν ανηλεώς και την έβγαλαν στη ζητιανιά στο κέντρο της πόλης!

Τελικά, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να βάλει τέλος στον εφιάλτη, μπαίνοντας σε ένα φαρμακείο, όπου ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Είμαι από Αθήνα, από τη Νίκαια. Εκεί πήγαινα σχολείο. Με έχουν απαγάγει. Με χτυπάνε και θέλουν να με παντρέψουν. Σας παρακαλώ δεν έχω τηλέφωνο πάρτε τη μαμά μου να έρθει να με πάρει…».

(ΥΓ): Άχνα δεν έχουν βγάλει για το ανατριχιαστικό αυτό συμβάν οι λαλίστατες σε άλλες περιπτώσεις «αλληλέγγυες» παλιολινάτσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαιωματάκηδες, οι «φεμινίστριες» και ο υπόλοιπος συρφετός. Βλέπετε, οι θύτες ανήκουν σε «προστατευόμενη μειονότητα», κι  ως εκ τούτου έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν και να μη δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!