Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Η συζήτηση των προτάσεων για την αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδειχθεί περίτρανα το μέγεθος της «δημοκρατικής» υποκρισίας εκείνων που αλληλοκατηγορούνται για ανοχή και «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής σε όλα τα θέματα που άπτονται της εθνικής και πολιτικής ζωής είναι αντιδιαμετρικά αντίθετες εκείνων που ευαγγελίζονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι συνδιαμορφωτές του μετώπου της διαφθοράς και της εθνικής προδοσίας που καλείται «δημοκρατικό» τόξο. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να σταθούμε στο ζήτημα της ταύτισης των θέσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ταύτιση η οποία κατά διαβολική θα μπορούσαμε να πούμε σύμπτωση, συμπίπτει με τις αξιώσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ και του εν Αθήναις πρέσβη της, της Μέρκελ και της κυβέρνησης του Βερολίνου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κορυφαίων της αξιωματούχων, όπως εκείνο τον ασπρομάλλη μέθυσο που ανά τακτά χρονικά διαστήματα φέρνετε στην Αθήνα αφενός για να σας συγχαρεί για την υποτέλειά σας και αφετέρου για να πείσει τον Ελληνικό Λαό πως οι θυσίες του ήσαν αναγκαίες και θα πιάσουν τόπο.

Οικονομικό Πρόβλημα: απόλυτη ταύτιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην πολιτική των Μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην φτωχοποίηση του Λαού μας, στην πολιτική της ασυδοσίας των τραπεζών και του εκμηδενισμoύ της ελληνικής επιχειρηματικότητας, στην αναγκαστική μετανάστευση περισσότερων από μισό εκατομμύριο συμπατριωτών μας προς αναζήτηση του αυτονόητου δικαιώματος στην εργασία που επιτακτικά τους αρνείται το μνημονιακό προτεκτοράτο.

Εθνικά θέματα: απόλυτη ταύτιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στη βάση του παραλογισμού των αναγκαίων τάχα, επώδυνων συμβιβασμών που αναπόφευκτα οδηγούν σε εθνικές ήττες και ταπεινώσεις τις οποίες θα πληρώσουν εξίσου οι τωρινές αλλά και οι μελλοντικές γενιές στο Μακεδονικό, στο Κυπριακό, στη Θράκη και στο Αιγαίο.

Λαθρομετανάστευση: απόλυτη ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στο γεγονός της αντικατάστασης των Ελλήνων από λαθρομετανάστες και βεβαίως στην παροχή προς αυτούς προνομίων τα οποία το Κράτος ρατσιστικά αρνείται στους Έλληνες.

Διαχωρισμός Κράτους και Εκκλησίας και Ουδετερόθρησκο Κράτος: απόλυτη ταύτιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υπό τον μανδύα της αναγκαιότητας του δήθεν «εκσυγχρονισμού και εξευρωπαϊσμού» του Κράτους.

Οφείλουμε στο σημείο τούτο να υπενθυμίσουμε πως η απελευθέρωση του Γένους από την Οθωμανική Τυραννία επιτεύχθηκε χάρη στους αγώνες του Ελληνικού Λαού και της Ορθοδόξου Εκκλησίας του στο όνομα της αγίας και ομοουσίου Τριάδος και όχι στο όνομα κάποιας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Επιπλέον, θεωρούμε πως η ραγδαία αποχριστιανοποίηση του Κράτους και ο συστηματικός διωγμός των Ελλήνων Χριστιανών όπως αυτός ευθέως αποτυπώνεται στις διαρκείς επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα σε χριστιανικούς ναούς και στην χαρακτηριστική περίπτωση της δίωξης των συμπατριωτών μας που προχώρησαν στην επανατοποθέτηση του Σταυρού στη Λέσβο, εντάσσονται στα πλαίσια της σταδιακής ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας.

Ανέγερση ισλαμικού τεμένους κάτω από τον ιερό Βράχο της Ακροπόλεως και απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες: απόλυτη ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα να αποτελεί απαίτηση του Ταγίπ Ερντογάν την οποία έσπευσαν να υλοποιήσουν, η δε απόδοση ιθαγένειας να αποτελεί απαίτηση του Τζωρτζ Σόρος στην οποία κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ανταποκρίθηκαν και ανταποκρίνονται άμεσα.

Διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου: απόλυτη ταύτιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, με τα δυο κόμματα να συμφωνούν απόλυτα στην αδιαφάνεια και στο κουκούλωμα των πολιτικών και οικονομικών σκανδάλων. Κι αυτό δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των Εθνικιστών αλλά εκπεφρασμένη θέση των δύο κομμάτων τα οποία συμφωνούν πως η ανάδειξη των σκανδάλων ευνοεί μονάχα εκείνον που δεν έχει αναμιχθεί σε σκάνδαλα, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.

Τέλος, αντιμετώπιση με κάθε τρόπο της Χρυσής Αυγής: απόλυτη ταύτιση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ η οποία αποτυπώνεται ξεκάθαρα τόσο στις αντισυνταγματικές πολιτικές διώξεις και απαγορεύσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, όσο και στην επιβαλλόμενη φίμωσή της από κρατικά και ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Συνεπώς εμείς οι Εθνικιστές θεωρούμε όχι απλά ανούσια αλλά μάλλον κωμικοτραγική κάθε προσπάθεια να εκλάβουμε στα σοβαρά τις συνταγματικές δήθεν ευαισθησίες και ανησυχίες μιας κυβέρνησης της οποίας η υπουργός Προστασίας του Πολίτη θεωρεί νόμιμες και δημοκρατικές τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών που διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική, δηλώνοντας μάλιστα πως η κυβέρνησή της παρακολουθεί μέσω διαδικτύου όποιον τολμά να εκδηλώνει δημόσια την διαφωνία του και μιας αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία σιωπά ένοχα στις εξόφθαλμες σταλινικές πρακτικές της κυβέρνησης, πρακτικές τις οποίες άλλωστε η ίδια υιοθέτησε κατά το παρελθόν εις βάρος της Χρυσής Αυγής.

Ως εδώ λοιπόν με την δήθεν δημοκρατική τους ευαισθησία. Την απάντηση του Ελληνικού Λαού στις αντεθνικές και σταλινικές μεθοδεύσεις θα την λάβουν τόσο οι μαρξιστές όσο και οι ψοφοδεξιοί το βράδυ των εκλογών. Διότι ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει ότι το πραγματικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών δεν είναι η επιλογή μεταξύ κόκκινων ή γαλάζιων εθνομηδενιστών αλλά η θέληση να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες. Κι αυτή η θέληση είναι ταυτόσημη με την ψήφο στη Χρυσή Αυγή!