«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ… ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας δάσκαλος στο Δροσερό Ξάνθης, όταν «ευπαθείς» του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης: «Ο δάσκαλος νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με κρανιοεγκεφαλικά θέματα και σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Τον χτύπησαν στο κεφάλι…».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα καθεστωτικών ΜΜΕ, η αιτία του ξυλοδαρμού του δασκάλου από τους «ευπαθείς» ήταν –γενικώς και αορίστως- «ένα ενδοσχολικό ζήτημα που δημιουργήθηκε».

Είναι κοινό μυστικό, όμως, ότι οι «ευπαθείς» παίρνουν επιδόματα από το κράτος για να στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, αλλά αυτοί και δεν τα στέλνουν και απαιτούν από τους δασκάλους να τους χορηγούν ψευδείς βεβαιώσεις ότι τα στέλνουν, για να μην χάνουν το επίδομα. Όπως καταλαβαίνετε, οι περισσότεροι δάσκαλοι, υποκύπτουν στην τρομοκρατία και υπογράφουν αυτές τις ψευδείς βεβαιώσεις…  Μήπως ο συγκεκριμένος δάσκαλος δεν υπέγραφε και ξυλοκοπήθηκε για να «πειστεί» να το κάνει;