ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά το 37ο πανελλήνιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Καλαμάτα αυτές τις ημέρες, κατόπιν καθημερινών τραμπούκικων παρεμβάσεων των μισθοφόρων του ΠΑΜΕ, από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και σήμερα το πρωί.

Το πρόσχημα που χρησιμοποίησε το τραμπουκαριό του ΠΑΜΕ εναντίον της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, ήταν «στημένες διαδικασίες , νόθοι αντιπρόσωποι και στελέχη της εργοδοσίας που παριστάνουν τους εκλεγμένους εργαζόμενους».

Ωστόσο, αλλού είναι το θέμα…

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ ελέγχεται από τους παλαιάς κοπής εργατοπατέρες και από το τμήμα της πασοκαρίας που αρνείται πεισματικά να προσχωρήσει στο… «Προοδευτικό Μέτωπο» που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ως τελευταία σανίδα σωτηρίας του. Έτσι, από την κυβέρνηση των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ανατεθεί στο «μακρύ χέρι» τους -στα συντρόφια του ΚΚΕ, με τα οποία συγκυβερνούν ατύπως- η άσκηση πίεσης από τους ραβδούχους του ΠΑΜΕ, ώστε να «πειστούν» τα συντρόφια της παλαιοπασοκαρίας ότι ο μόνος δρόμος για κάνουν πολιτική και να έχουν κάποια επιρροή στα τεκταινόμενα, είναι το «Προοδευτικό Μέτωπο» του ΣΥΡΙΖΑ!

Απόδειξη αυτού η… ουδετερότητα της αστυνομίας, η οποία καίτοι κλήθηκε από την διοίκηση της ΓΣΕΕ να εξασφαλίσει την διεξαγωγή του συνεδρίου, δεν εμφανίστηκε ποτέ!