ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ!

Παρουσίαση υποψηφίων για τις Περιφέρειες Πειραιώς και Νήσων έχει προγραμματίσει για σήμερα η «Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής» κι ως… είθισται το αληταριό του ΣΥΡΙΖΑ –που σκούζει για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον των στελεχών του που τολμούν και εμφανίζονται στην Μακεδονία- οργανώνει αντισυγκέντρωση.

Την αντισυγκέντρωση οργανώνει η «συλλογικότητα» -συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ΟΡΜΑ και ιδού πως την προβάλλει η επίσημη ιστοσελίδα των κουκουλοφόρων των υπογείων Μαξίμου και CIA:

«Αντιφασιστική συγκέντρωση και στον Πειραιά με αφορμή τη χρυσαυγίτικη μάζωξη

Με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η χρυσή αυγή προσπαθεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Σήμερα, Σάββατο 16/3, η νεοναζιστική οργάνωση προγραμματίζει εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της για τις Περιφέρειες Πειραιώς και Νήσων, στο ξενοδοχείο Κάβο Ντόρο (Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 19) στον Πειραιά. Ως απάντηση στις νεοναζιστικές προκλήσεις, η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.) καλεί σε αντιφασιστική διαδήλωση στις 17:30 στο Πασαλιμάνι τονίζοντας…».

Μόνο που έρχεται η 25η Μαρτίου και να δούμε που θα σταθούν οι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις ανά την Ελλάδα – και ιδιαίτερα στις πόλεις της Μακεδονίας μας- από τις ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ αντιδράσεις του ελληνικού λαού!