ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ… ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Μετά την πρόσφατη διάλυση του συνεδρίου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), οι λεβεντοτραμπούκοι του ΠΑΜΕ διέλυσαν και το συνέδριο της ΓΣΕΕ!

Το πανελλήνιο συνέδριο λάβαινε χώρα στο «Μέγαρο Χορού» της Καλαμάτας, όταν οι επαγγελματίες κομμουνιστές εισέβαλαν στον χώρο, προπηλάκισαν και χτύπησαν όσους τόλμησαν να τους αντισταθούν και παρέμειναν στην αίθουσα φωνάζοντας συνθήματα, για να παρεμποδίσουν την διεξαγωγή του συνεδρίου.

Και βέβαια, η εισβολή του κουρδισμένου τραμπουκαριού του σταλίνα Κουτσούμπα, έγινε διότι δεν έχουν την πλειοψηφία, κι όπως είναι γνωστό, όταν δεν ελέγχουν κάτι τα… καμάρια του… «δημοκρατικού τόξου», το απαγορεύουν.

Εκείνο βέβαια που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι η εισβολή των τραμπούκων δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, αλλά είχε προαναγγελθεί! Που ήταν η αστυνομία να εμποδίσει τα καρακόλια του αμερικανοκομμουνιστή Κουτσούμπα; Σύμφωνα με την καταγγελία της διοίκησης της ΓΣΕΕ: «Η αστυνομία, αν και υπήρξαν εγκαίρως προειδοποιήσεις για την βίαιη εισβολή ήταν ΑΠΟΥΣΑ».

Όπως καταλαβαίνετε, η αστυνομία ήταν απούσα κατόπιν εντολής από το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και την κυβέρνηση, το παιχνίδι της οποίας παίζουν οι χαλμούκοι του Κουτσούμπα, γιατί ούτε αυτή ελέγχει την ΓΣΕΕ.

Επρόκειτο, λοιπόν, για… επανάσταση που έγινε… με την άδεια της αστυνομίας και της αμερικανόδουλης ψευτοκυβέρνησης του κνιτοτσόγλανου!

Έτσι συγκυβερνούν τα κομμούνια, με τις ευλογίες του πραγματικού πρωθυπουργού της χώρας, του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ, χωρίς την άδεια του οποίου, Τσίπρας και Κουτσούμπας δεν τολμούν να πάνε ούτε για… κατούρημα!