ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΕΣΩ… ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

Εδώ και καιρό, έχουμε επισημάνει ότι υφίσταται μια άτυπη αλλά ουσιαστική κομμουνιστική συγκυβέρνηση Τσίπρα-Κουτσούμπα, με την –απαραίτητη!- άδεια του πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή Πάιατ και της CIA.

Αυτό έγινε φανερό και στους πιο δύσπιστους, όταν το αμερικανάκι ο Τσίπρας αμόλησε τα σκυλιά της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ κατά των  μεγάλων μαθητικών κινητοποιήσεων, υπέρ πατρίδας κι η συγκυβέρνηση αυτή συνεχίζεται κανονικότατα ως τις μέρες μας.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της άτυπης συγκυβέρνησης των αμερικανοκομμουνιστών, ακόμα και οι προσλήψεις γίνονται μέσω… Ριζοσπάστη!

Έτσι, μια προκήρυξη για την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δημοσιεύθηκε μόνο στη φυλλάδα των δισεκατομμυριούχων του Κουτσούμπα, για να σπεύσουν να προσληφθούν τα κομμούνια!

Μάλιστα, ανάμεσα στα δικαιολογητικά που απαιτούσαν οι υπεύθυνοι του ΑΠΘ, ήταν και το απόκομμα του Ριζοσπάστη όπου δημοσιεύθηκε η προκήρυξη, ως «συνθηματική» απόδειξη ότι είναι κομμουνιστές, άρα… κατάλληλοι για διορισμό!

(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των αμερικανο-γερμανοπροδοτών Τσίπρα-Κουτσούμπα! Ν’ ανοίξουν τα θησαυροφυλάκια του Περισσού και να μοιραστούν τα δισεκατομμύρια που έχουν κρυμμένα εκεί τα κομμούνια, στο φτωχό λαό!