ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ… ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

Έκθεση για τη ζωή του Λαμπράκη παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Την έκθεση διοργανώνει ο ευρωβουλευτής του κλεφτοπασοκαριού Νίκος Ανδρουλάκης (που… πρόλαβε συριζαίους και κουκουέδες…), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκης, υπό την αιγίδα της Ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η έκθεση «φιλοξενεί σπάνια ντοκουμέντα για τη ζωή του Γρηγόρη Λαμπράκη, μέσα από τα αρχεία της Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας, από την εποχή που υπήρξε μέλος του ΕΑΜ, ως την συμμετοχή του στην Παγκόσμια Κίνηση Ειρήνης και την καριέρα του ως πολιτικός, αθλητής και γιατρός που πάσχιζε για το δικαίωμα των φτωχότερων στην θεραπεία».

Μάλισταααααααα! Μια απορία έχουμε: περιέχει άραγε η έκθεση την φωτογραφία του Λαμπράκη κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, όπου χαιρετάει «φασιστικά» και την επιστολή που έστειλε από την Γερμανία σε Ελληνίδα φίλη του, στην οποία τελειώνει με το σύνθημα Heil Hitler;

(ΥΓ): Ψευτρόνια, πάψτε να διαστρεβλώνετε την Ιστορία! Ασφαλώς και δεν ήταν ποτέ στην εαμοβουλγαριά ο  Λαμπράκης! Αλλά, κατά την διάρκεια της κατοχής ήταν βοηθός του κορυφαίου τότε γυναικολόγου Λογοθετόπουλου, που για ένα διάστημα ήταν και πρωθυπουργός!