ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ MARFIN ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ! ΚΥΡΙΤΣΗΣ: ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ!

Όχι μόνο φροντίζουν να λύσουν τα χέρια των παρακρατικών σκυλιών τους (την «αριστερά της αριστεράς», που θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον «λύκο των Εξαρχείων» Τζανακόπουλο…), με την απόφαση για μετατροπή της κατοχής και χρήσης βομβών μολότοφ σε πλημμεληματάκι, αλλά προκαλούν και το κοινό αίσθημα οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ!

Σήμερα, λοιπόν, ο γνωστός και ως «κατουρλής» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης (είχε δηλώσει πως κατουρήθηκε όταν ψήφισε το Μνημόνιο 3), προκάλεσε το κοινό αίσθημα μιλώντας στην ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ την ουσιαστική αποποινικοποίηση των μολότοφ:

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο».

Αφού δεν θυμάται ο «κατουρλής» του Μνημονίου, να του θυμίσουμε εμείς: ήταν τρεις συνάνθρωποί μας, συν μια αγέννητη ψυχή που κάψατε ζωντανούς, κομμούνια, μέσα στην Marfin!

Και το έγκλημά σας αυτό παραμένει ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ!