Η «ΟΡΓΗ» ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ Η ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

«Η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κυρίτση ότι δεν θυμάται να υπήρξαν νεκροί από μολότοφ έχει προκαλέσει οργή σε όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν δεχθεί χιλιάδες μολότοφ κατά τη διάρκεια επεισοδίων, διαδηλώσεων ακόμα και στα γήπεδα Δυστυχώς ο κ. Κυρίτσης έχει επιλεκτική μνήμη αφού ξέχασε τα θύματα της Μαρφιν όπου οι νεκροί ήταν αιτία επίθεσης από βόμβες μολότοφ» σημειώνει. Το λυπηρό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου και εκφράζουν τέτοιες επικίνδυνες απόψεις. Τι θέλει να μας πει; ότι πρέπει να υπάρξει πρώτα νεκρός αστυνομικός για να υπάρξει αυστηροποίηση των ποινών;», δήλωσε σήμερα κάποιος συνδικαλιστής της Αστυνομίας και βέβαια έχει απόλυτο δίκιο. Αλλά…

Όλα εδώ πληρώνονται, κύριε συνδικαλιστά! Φυσικά και τιμάμε τον απλό Έλληνα αστυνομικό που δίνει μάχες στο πεζοδρόμιο κατά της εγκληματικότητας, έχοντας απέναντί του το ψευδοκράτος των προστατών του εγκλήματος και της τρομοκρατίας, αλλά κανείς δεν ξεχνά τον υπερβάλλοντα ζήλο και την σαδιστική μανία που επέδειξαν οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και αλλού, στα πατριωτικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία και για την προστασία του Τσίπρα στην ΔΕΘ και των συριζαίων ομιλητών στις διάφορες πόλεις της Βορείου Ελλάδος, έχοντας απέναντί τους αγνούς πατριώτες που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες, κι όχι μολότοφ! Ποδοπατώντας αναίσχυντα στους τάφους των χιλιάδων θυμάτων της κομμουνιστικής θηριωδίας των εαμοβουλγάρων πολιτικών προγόνων των συριζοκομμουνιστών, που έφεραν την τιμημένη στολή της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής! Νόμιζαν τότε οι «λεβέντες» των ΜΑΤ ότι οι κομμουνιστές έγιναν ξαφνικά… φίλοι και προστάτες τους! Και τώρα κλαίνε, αλλά είναι πολύ αργά για κροκοδείλια δάκρυα!