ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ

Άρθρο στην εθνική εφημερίδα «Εμπρός»

Μετά και από την συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη Τρίτη σχετικά με το μείζον εθνικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας και λέγεται δημογραφικό πρόβλημα κατέστη πασιφανής η βούληση της Πρώτης φορά Αριστερά, δηλαδή της εθνοδιαλυτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων της να επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της ακολουθώντας τις επιταγές ξένων ανθελληνικών κέντρων αλλά και των μαρξιστικών ιδεοληψιών της στην καταστροφή της Χώρας.
Η εντεινόμενη και βίαιη πολιτική που εξηγγέλθη από τον αρχιτέκτονα της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από βήματος της Βουλής αποκρυσταλλώνεται στην πρόταση από τον λόγο του Πρωθυπουργού ο οποίος είπε μεταξύ άλλων το εξής:  «Αν θέλουμε να μιλήσουμε επί της ουσίας για προοπτική ανατροπής αυτής της στάσης (μείωσης των γεννήσεων και αύξησης των θανάτων), πρέπει να συνομολογήσουμε ότι δεν μπορεί να γίνει μέσω πολιτικών λιτότητας και διάρρηξης της κοινωνικής συνοχής, και χωρίς ολοκληρωμένη πολιτική ένταξη, ενσωμάτωση των μεταναστών».
Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς ουσιαστική αντίρρηση εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης η οποία και για το ζήτημα αυτό αλλά και επί όλων των αντεθνικών νομοθετημάτων που έφερε τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική Βουλή, όπως η ανέγερση του τζαμιού, ο γάμος και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, η επιβολή «νόμιμου» ρατσισμού κατά των Ελλήνων με τον αντιρατσιστικό νόμο και τόσα άλλα, προσέφερε την συναίνεσή της, την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας στον ελληνικό Λαό πως η ΝΔ είναι ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ, μια επιπλέον συνιστώσα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Τα τεκταινόμενα επί του λεγομένου «προσφυγικού» προβλήματος το οποίο εντελώς ανιστόρητα, λανθασμένα και εσκεμμένα και αντεθνικά συνδυάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με το δημογραφικό πρόβλημα, έχουν αποδεδειγμένα τεράστιο οικονομικό όφελος. Οι ανθρωπιστές αλληλέγγυοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι υπεύθυνοι των ΜΚΟ, τα τρωκτικά του συστήματος, οι οποίες ΜΚΟ δεν έχουν κομματικό χρώμα, αλλά ανήκουν σε πρόσωπα προερχόμενα απ’ όλο το φάσμα του «δημοκρατικού τόξου», δηλαδή και προερχόμενα από την ΝΔ, στοιβάζουν κατά χιλιάδες σε κέντρα υποδοχής «μετανάστες» αλλοφύλους και αλλοδόξους με την προοπτική της διασποράς και ελληνοποιήσεως, της παροχής δηλαδή πλήρων δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη, κάτω από απαράδεκτες συνθήκες. Αυτός είναι και ένας επιπλέον «ανθρωπιστικός» τρόπος για να εξοικονομούν εκατομμύρια ευρώ από κονδύλια προερχόμενα τόσο από τον κρατικό προϋπολογισμό, όσο και από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το προσφυγικό λοιπόν, έχει τεράστιες σκιές, αποτελεί ένα επιπλέον οικονομικό σκάνδαλο το οποίο θα κληθεί να εξυχνιάσει μια μελλοντική εθνική κυβέρνηση, να εξετάσει ποια είναι τα συνολικά ποσά που όλα αυτά τα χρόνια αναλώθηκαν για το «προσφυγικό – μεταναστευτικό», ποιες οι χρηματοδοτήσεις και η διαχείρισή τους, ποια η εμπλοκή προσώπων, υπουργείων, ΜΚΟ και κάτω από ποιες αδιαφανείς διαδικασίες έγιναν οι απευθείας αναθέσεις για την σίτιση, καθαριότητα, κ.λ.π. σε «ημετέρους» και με ποια ύποπτα ενδεχομένως και ποινικά κολάσιμα ωφελήματα.
Ουδείς αγγίζει το πρόβλημα και όλες μαζί οι δυνάμεις του «δημοκρατικού τόξου» και κυριότερα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθούν να καλύψουν τις ενδεχόμενες ενοχές τους με ύποπτες τροπολογίες που κατατίθενται στην Βουλή βγάζοντας κυριολεκτικά λάδι επιόρκους πολιτικούς και επιχειρηματίες.
Συνεισφέροντας στην αλήθεια και στην απρόσκοπτη και πραγματική ενημέρωση των εθνικά σκεπτόμενων αναγνωστών μας, η ΕΜΠΡΟΣ αποκαλύπτει ένα γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και έχει άρωμα σκανδάλου.
Μετά από 25 σχεδόν χρόνια η 79 ΑΔΤΕ στην Σάμο θα έχει ταξίαρχο Σαμιώτη. Η είδηση θα μπορούσε να είναι καλή, αν αυτός ο ταξίαρχος δεν ήταν αδερφός του Σαμιώτη επιχειρηματία ο οποίος έχει αναλάβει με δεκάδες απευθείας αναθέσεις κατ’ αποκλειστικότητα την καθαριότητα των hotspots της Σάμου με κόστος που υπολογίζεται στα 1000 ευρώ την ημέρα.
Δημιουργούνται επομένως ερωτήματα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την Σάμο και το εν λόγω γεγονός. Έχουμε την περίπτωση του λαϊκώς λεγόμενου «το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο»; Το «προσφυγικό» στην Σάμο θα είναι πλέον μια οικογενειακή υπόθεση; Αναφέρουμε το γεγονός για να καταλάβετε πώς νοούν την διαφάνεια και την αξιοκρατία τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ.
Η μετάθεση του ταξιάρχου στην Σάμο εντάσσεται στα πλαίσια του: «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»; Ή στην εξαγγελία της ΝΔ: «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»;
Οι Έλληνες έχουν μια ευκαιρία μόνο για να καθαρίσουν το τοπίο, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Μόνο έτσι θα καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου της Μεταπολίτευσης, θα δοθεί ελπίδα και προοπτική στην επιβίωση αλλά και στην ανάκαμψη της Πατρίδας και του Λαού. Ας είναι η 26η Μαΐου η ημέρα μιας Χρυσής Αυγής, για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.