ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΩΡΑΙΑ… ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ!

Όλες αυτές τις μέρες, οι επίσημες και ανεπίσημες σελίδες του… κόμματος του λάου-λάου, αναφέρονται συνεχώς στα έθιμα των ημερών και καταλήγουν στα… ωραία καρναβάλια που κάνουν οι κομμουνιστές δήμαρχοι, προφανώς για να αποσπάσει τις ψήφους των… μασκαράδων!

Με αποκορύφωμα το πατρινό καρναβάλι, του μπολσεβίκου Πελετίδη – αυτού με την χλιδάτη βιλάρα στην παραλία των Πατρών, που έχει περιφράξει την πρόσβαση στη θάλασσα, για να μην περνάει από κει το… πόπολο και τον ενοχλεί.

Καμαρώστε κάτι κομμουνιστές-καρναβαλιστές:

«Πάτρα: Ανεπανάληπτο θέαμα από τα εντυπωσιακά άρματα και τους 40.000 καρναβαλιστές.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα, αυτό της χαράς για την ζωή, μετέφεραν με τον πιο αισιόδοξο τρόπο οι 40.000 καρναβαλιστές, προσφέροντας κατά την διάρκεια της μεγάλης παρέλασης του πατρινού καρναβαλιού ένα ανεπανάληπτο θέαμα με το χορό, το τραγούδι και την ευρηματικότητά τους.

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες οι νέες και οι νέοι της Πάτρας, με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, μετέδιδαν σε όλη τη πόλη και στους χιλιάδες επισκέπτες το εκρηκτικό τους κέφι.

Η παρέλαση ξεκίνησε με τη μπάντα του δήμου Πατρέων να παιανίζει καρναβαλικούς σκοπούς και αντιπροσωπεία των σωματείων των σοκολατοριχτών, οι οποίοι προσέφεραν στον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη ένα καλάθι με σοκολάτες. Αμέσως μετά ο δήμαρχος μοίρασε τις σοκολάτες στους θεατές της παρέλασης…».

Α ρε κομμούνια, που καταντήσατε! Αλλά, είστε τυχεροί που δε σηκώνετε από τον τάφο του ο «Πατερούλης» σας ο Στάλιν να σας δει!