ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ» ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δε φαίνεται να περνάει η μαρξιστική τρομοκρατία πουθενά, ούτε στα Γρεβενά!

Έτσι, παραπάνω από τα μισά παιδιά δεν εμφανίστηκαν στο σχολείο τους –το 7ο Δημοτικό- για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, λόγω της επιβολής της εκπαίδευσης 37 «προσφυγόπουλων» στο σχολείο τους.

Η απόφαση για αποχή των γονέων των παιδιών, στηρίζεται σε σχετική απόφαση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου, που διαμαρτύρεται εντόνως διότι «δεν έχουν τηρηθεί τα κριτήρια που προβλέπονται ως προς τη δημιουργία δομής υποστήριξης εκπαίδευσης προσφυγόπουλων στο συγκεκριμένο σχολείο και δεν έχει ακολουθηθεί ο οδικός χάρτης, σε ό,τι αφορά το πλαίσιο εμβολιασμού των παιδιών».

Μάλιστα, η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων, Βασιλική Πρέβεζα, δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «έχουν σταλεί επιστολές σε όλους τους αρμόδιους φορείς όπου διατυπώνουμε ερωτήματα αλλά και τις επιφυλάξεις μας χωρίς να έχουμε λάβει μέχρι στιγμής καμία απάντηση».

Φυσικά, δεν είναι κορόιδα οι «αρμόδιοι» να απαντήσουν, διότι φοβούνται την περίπτωση να παρουσιαστούν κρούσματα μεταδοτικών ασθενειών μεταξύ των Ελληνόπουλων, αλλά οι μαρξιστές ινστρούχτορες κάνουν ότι μπορούν για να διασκεδάσουν τις ανησυχίες των γονέων για τα παιδιά τους. Μόνο που δεν μπορούν πλέον να κάνουν και πολλά, γιατί δεν τους εμπιστεύεται κανένας!