ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕ «ΣΚΟΝΑΚΙΑ» ΗΤΑΝΕ ΤΟ «ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Θυμάστε, που προ ημερών είχανε χαλάσει τον κόσμο τα καθαρματάκια της «αλληλέγγυας» αριστεράς, για την δήθεν «δολοφονία» του Νιγηριανού «κατατρεγμένου πρόσφυγα» Ebuka στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας; Και ανακοινώσεις της τσογλαναρίας ΣΥΡΙΖΑ, με τις οποίες ζητούσαν «εξηγήσεις» και «απαντήσεις» είχε το «μενού», και «καταγγελίες» για «βασανιστήρια» και «δολοφονία», και συνεντεύξεις τύπου… έξω από το τμήμα, και πορείες, με τα συνήθη σπασίματα αυτοκινήτων και καταστημάτων βιοπαλαιστών… Απ’ όλα είχε ο «αλληλέγγυος» μπαξές!  

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 35χρονου Νιγηριανού, καθώς βγήκαν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να πάρει τις «απαντήσεις» που γύρευε το τσιπροαλητοτσογλαναριό και σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο θάνατος του «θύματος της αστυνομικής βίας» αποδίδεται σε «πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών».

Όπως αναφέρεται στην έκθεση του ιατροδικαστή, κατή την τοξικολογική έρευνα στα εργαστήρια βρέθηκαν τόσο στο αίμα όσο και στα ούρα ναρκωτικές ουσίες διαφόρων τύπων, καθώς και αλκοόλ. 
Για τις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα και στα ούρα του θανόντος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θεωρείται πιθανό έως βέβαιο ότι το «θύμα» κατάπιε κάποια «σκονάκια» διαφόρων τύπων ναρκωτικών που είχε πάνω του προς πώληση, για να μη βρεθούν από τους αστυνομικούς μόλις θα τον έψαχναν.

Ου να χαθείτε ξεφτιλισμένα καθάρματα της αριστεράς και της… προόδου!