ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ, ΟΥΤΕ Η ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ»

Ένα μάλλον… παιδικό της όνειρο, να επισκεφτεί την «Μακεδονία» των κομμουνιστικών ονείρων της, κι ας μην είναι πια «Λαϊκή Δημοκρατία», πραγματοποίησε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου.

Πρόκειται για την ζαία που είπε στη βουλή κατά την ψήφιση της προδοσίας των Πρεσπών, πως «ολοκληρώνουμε αυτό που άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ». 

Κι όχι μόνο βρέθηκε στην «Μακεδονία» των παιδικών ονείρων της, αλλά υπέγραψε και Συμφωνία με τον ομόλογό της, Νίκολα Ντιμιτρόφ, για τη διάνοιξη συνοριακής διόδου Λαιμός -Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών (είναι αυτό που λέμε «ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος»).

Μια συμφωνία η οποία όπως τόνισε με νόημα ο Ντιμιτρόφ υπογράφτηκε σε τρεις γλώσσες: «Την ελληνική, την μακεδονική και την αγγλική»…

Η λεγάμενη, η οποία –όπως φαίνεται- ήταν μέσα στην τρελή χαρά!- έκανε και δηλώσεις, στις οποίες εξήρε την προδοσία των Πρεσπών: «Είναι μια σημαντική συμφωνία, η οποία βασίζεται στις διατάξεις της ιστορικής συμφωνίας την οποία υπογράψαμε, της μεγάλης, της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η συνεργασία μας θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών και της βαλκανικής χερσονήσου».

Αργότερα δε, συναντήθηκε και με τον Ζάεφ…

Προδότεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!