ΕΥΡΩΠΗ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΗΠΕΙΡΟΣ ΞΑΝΑ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Τους τελευταίους μήνες η νεομαρξιστική κυβέρνηση, υπό το βάρος της απειλής της οριστικής πολιτικής της εξαφάνισης, προβαίνει σε κινήσεις διχασμού και ανωμαλίας με απώτερο σκοπό την παραμονή της στο πολιτικό στερέωμα, ως ένας δήθεν σοσιαλδημοκρατικός κομματικός σχηματισμός. Είναι τέτοιο το μέγεθος του αμοραλισμού που διακατέχει το μόρφωμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που δε διστάζει να στήσει «γέφυρες» στα πλαίσια μιας υποτιθέμενης «προοδευτικής» συμμαχίας με όλους τους πολιτικούς απατεώνες του παλιού ΠΑΣΟΚ και διάφορους εθνομηδενιστές τύπου Μπουτάρη, Ρεπούση και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Ο πανικός όμως των νεοαριστερών κομισάριων, εκδηλώνεται και με μια πληθώρα άλλων κινήσεων, μέσω της στράτευσης μιας λοβοτομημένης αριστερής διανόησης, διαφόρων αριστερών φυλλάδων και δημοσιογράφων ταγμένων στην παραπληροφόρηση και στον κιτρινισμό. Μέσα στα πλαίσια μιας ιδεολογικής υποτίθεται επίθεσης, οργανώνονται από τους κυβερνητικούς ινστρούχτορες διάφορες παρακμιακές εκδηλώσεις. Στην προσπάθεια τους να παρουσιάσουν στους ψηφοφόρους τον κυριότερο εχθρό, προσδιορίζουν την επέλαση του Εθνικισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη ως συνθήκη ικανή να επιφέρει ένα νέο σκοτάδι.

Η μιζέρια και η ασχήμια, εσωτερική και πολλές φορές εξωτερική, διαφόρων τυχάρπαστων καλλιτεχνών και διανοούμενων που παρελαύνουν σε τέτοιου τύπου εκδηλώσεις είναι η ίδια μιζέρια που τους διακατέχει δεκαετίες τώρα. Προφανές είναι το μίσος τους σε κάθε τι Εθνικό προσπαθώντας ύπουλα να αποδημήσουν αξίες και παραδόσεις, με τις οποίες πορεύονται οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι εδώ και αιώνες και που είναι βαθιά χαραγμένες στη συλλογική ιστορική τους μνήμη. Η επικίνδυνη προσήλωσή τους στην παγκοσμιοποίηση, τους μετατρέπει σε πιόνια μιας εχθρικής προς τον άνθρωπο δύναμης ενώ διάφοροι αφελείς νομίζουν πως αποτελούν τους θεματοφύλακες παναθρώπινων αξιών.

Η επίθεση τους αυτή γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν έχει αποδέκτη την νεοφιλελεύθερη ψευτοδεξιά. Οι όποιες αντικομουνιστικές εξάρσεις των διαφόρων μεγαλοαστών πατριδοκάπηλων, μόνο ως παρωδία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αφού όλοι τους αποτελούν τέκνα της ίδιας σάπιας μήτρας. Ο πραγματικός τους εχθρός γνωρίζουν πως είναι το μόνο αντισυστημικό και αντικαπιταλιστικό (στην άναρχη χρηματοπιστωτική του μορφή) Κίνημα και δεν είναι άλλο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανίκανοι να δικαιολογήσουν την αποτυχία σε κάθε τομέα της διακυβέρνησής τους, αναγάγουν τους εαυτούς τους (τρομάρα τους) σε σταυροφόρους ενάντια στον φασισμό!! Στις διάφορες δακρύβρεχτες, μουχλιασμένες αναλύσεις τους αναμασούν την ίδια στρεβλωμένη ιστορία ώστε να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους. Γνωρίζοντας πως η φιλολαϊκή Εθνικιστική πολιτική θα εξαλείψει και το τελευταίο επιχείρημα διαφόρων τεμπελχανάδων επαγγελματιών της αριστεράς, προσπαθούν να πείσουν πως μόνο οι ίδιοι είναι οι υπερασπιστές των Λαϊκών δικαιωμάτων.

Στις διάφορες αριστερές μαζώξεις τους για την δήθεν σκοτεινή Ευρώπη που έρχεται, αναλώνονται σε ανούσιες συζητήσεις και προκαλούν με τις δηλώσεις του υπό προθεσμία πρωθυπουργού, ο οποίος επισημαίνει πως η αριστερά κρίνεται καθημερινά. Η απάντηση είναι πως η αριστερά κρίθηκε και έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, όταν κοιτάζοντας την άβυσσο του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και της τοκογλυφίας συνήθισε της εικόνα του τέρατος και τώρα πια του μοιάζει.

Σύμμαχος λοιπόν είναι η αριστερά της ανεργίας, της παρακμής, της προδοσίας των εθνικών συμφερόντων και ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Το αποτέλεσμα της πολιτικής της θα το δει στις ευρωεκλογές, όπου η επέλαση των Εθνικιστικών και Πατριωτικών Κινημάτων θα θέσει τα θεμέλια για την ολοκληρωτική αποδόμηση μιας ανίερης συμμαχίας, οδηγώντας σε μια φωτεινή ήπειρο ξανά.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ