ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ… ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΗΣ ΝΔ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΟΡΜΠΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Την ευαρέσκειά του για την επιστολή του Κούλη Νουδούλη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), με την οποία ζητάει την αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του Ούγγρου πατριώτη Ορμπάν μέχρι που να συμμορφωθεί με τις νεοταξίτικες απαιτήσεις, ή άλλως την οριστική του αποβολή, εξέφρασε το γνωστό διαδικτυακό φερέφωνο της… δεξιάς πτέρυγας της Νουδούλας (Σαμαρά, Μπουμπούκου και ΣΙΑ).

Ιδού τα κυριότερα σημεία από το σχετικό άρθρο, που έχει τον τίτλο «Ράπισμα Μητσοτάκη στον ολοκληρωτισμό»:  

Μπορεί να έχουμε διαφωνήσει εντόνως με λανθασμένες πολιτικές κινήσεις του Μητσοτάκη, ωστόσο το ράπισμα κατά του Ορμπάν μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους. Είμαστε σίγουροι ότι συμφωνεί μαζί του και η πλειοψηφία τόσο του ελληνικού όσο και των ευρωπαϊκών λαών.

Και πως θα μπορούσαν να διαφωνήσουν άλλωστε, όταν πολιτικοί όπως ο Ορμπάν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα αδύναμα πολιτικά αντανακλαστικά των Βρυξελλών, προς ίδιον όφελος.

Που επενδύουν στην ανθρώπινη δυστυχία, επειδή οι Βρυξέλλες δεν ήταν σε θέση να διαχειριστούν ορθά το μεταναστευτικό, υποδυόμενοι τους μεγάλους ηγέτες που τάχα νοιάζονται για το συμφέρον των λαών τους.

Που ποτίζουν με το φαρμάκι του φασισμού τους λαούς τους, χρησιμοποιώντας ως όπλο τον φόβο τους από την εξ Ανατολής επέλαση.

Επέλαση, η οποία δεν λύνεται με το να κλείνεις τα σύνορα και να επιζητείς τον θάνατο ανθρώπων με μοναδικό κριτήριο την ενίσχυση της πολιτικής δημοφιλίας.

Συνεπώς, αξίζει ένα μπράβο στον Μητσοτάκη που ενόψει των ευρωεκλογών αλλά και των τοπικών έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του φασισμού και όχι μόνο, διότι εκτός από τις ρατσιστικές, κατέκρινε τόσο τις αυταρχικές όσο και τις λαϊκίστικες πρακτικές του Ορμπάν.

Συγκρίνοντάς τες μάλιστα με τις ανάλογες του δικού μας Τσίπρα.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να μας αιφνιδιάζει ευχάριστα ο πρόεδρος της ΝΔ..».

Αυτή είναι η… «ακροδεξιά πτέρυγα» της Νουδούλας, όπως την χαρακτηρίζουν τα σταλινικά αποβράσματα του ΣΥΡΙΖΑ! Και βέβαια, ίδια άκρως αρνητική στάση έχουν οι Σαμαρομπουμπούκοι και έναντι των υπολοίπων πατριωτών της Ευρώπης, όπως π.χ. του Σαλβίνι.

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!