ΣΚΥΛΑ! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ AFD ΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Σε εκδήλωση του ψοφοδεξιού «Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής» με θέμα «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Εγγυόμαστε την ασφάλεια της ΕΕ, χτίζουμε το κοινό μας μέλλον», παραβρέθηκε η υπουργός Αμύνης της Γερμανίας.

Πονηρή η υπουργίνα της φράου Μέρκελ, το έπαιξε σε διπλό ταμπλό, καθώς στην μεν συνάντησή της με τον Κούλη του είπε «Ξέρω ότι εσύ Κυριάκο θα διαμορφώσεις το νέο success story της Ελλάδας ως μελλοντικός πρωθυπουργός», αλλά νωρίτερα, σε συνάντηση που είχε με το… «βατράχι» τον Αποστολάκη, επαίνεσε τον… Τσίπρα, για την προδοσία των Πρεσπών, λέγοντας πως «Μετατρέψατε ένα πρόβλημα σε ευκαιρία».

Καλά κάνει βέβαια από την πλευρά της, αφού η γερμαναρία έχει στο τσεπάκι της και τον Τσίπρα και τον Κούλη και πρέπει που και που να τους παινεύει!

Ωστόσο, η λεγάμενη δεν παρέλειψε να δείξει ποιος είναι ο μεγάλος αντίπαλος του συστήματος και της αμερικανο-γερμανοκρατίας στην Ευρώπη, κάνοντας ειδική αναφορά στην άνοδο των πατριωτικών δυνάμεων στην Γηραιά Ήπειρο και αναφέροντας ως χαρακτηριστικά παραδείγματα το AfD και την Χρυσή Αυγή. Όπως είπε: «όλα τα ακροδεξιά κόμματα που δρουν στις χώρες από το AfD μέχρι την Χρυσή Αυγή θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που δεν θα τους επιτρέψουμε».

Αμ αυτό δεν περνάει απ’ το χέρι σου, σκύλα! Οι λαοί θα αποφασίσουν κι εσύ και οι όμοιοί σου, τρέμετε την ετυμηγορία τους!