ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΒΑΚΗ: «ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ»… ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!

Εσωτερικά προβλήματα φαίνεται πως προκαλεί στο προδοταριό του ΣΥΡΙΖΑ η τροπολογία που προβλέπει το «σπάσιμο» πέντε δήμων (Κερκύρας, Λέσβου, Σάμου, Κεφαλονιάς και Βελβεντού).

Μάλιστα, η προοπτική να «σπάσει» ο δήμος Κέρκυρας σε τρις μικρότερους δήμους, προκάλεσε την δημόσια αντίδραση της τοπικής μπολσεβίκας… βουλεύτριας (όπως λένε στο κόμμα των προδοτών τις βουλευτίνες…) και κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, που υποστήριξε ότι θα οξυνθεί το ήδη έντονο πρόβλημα με την αποκομιδή σκουπιδιών και θα ενισχυθεί η ακροδεξιά.

Μάλιστα, δείχνοντας και το σταλινικό της ήθος, αποκάλεσε «σκουπίδια» τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής:

«Η συγκυρία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κέρκυρα δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς από το σπάσιμο των δήμων. Τα σκουπίδια συνιστούν ένα ακόμα δύσκολο καλοκαίρι. Γέννησαν και κάποια άλλα ακροδεξιά σκουπίδια στο νησί.  Στον νότο μαίνεται ακήρυχτος πόλεμος. Δημοτικά συμβούλια συνεδριάζουν με προστασία αστυνομικών δυνάμεων. Δεν θα επιθυμούσα το σπάσιμο των δήμων να δώσει δυνατότητα να ενισχυθεί η ακροδεξιά έκφραση στο νότιο κομμάτι του νησιού».

Προφανώς, οι απόπειρες καπελώματος των αγώνων των κατοίκων της Λευκίμμης από τα ακροαριστερά σκουπίδια των παρακομματικών και παρακρατικών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έπιασε τόπο, γιατί οι Κερκυραίοι δεν είναι κορόιδα.

Όσο για τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιά σκουπίδια» της σταλινικής… βουλεύτριας, τον επιστρέφουμε στα μούτρα της και στα μούτρα των ομοίων της!