ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΩΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ!

Στην ωμή παραδοχή, ότι παρακολουθούνται οι Έλληνες πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προχώρησε σήμερα η υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ της κόκκινης χούντας, Γεροβασίλω!

Αναφερόμενη, λοιπόν, στις «προληπτικές» προσαγωγές πατριωτών όπου τολμά και εμφανίζεται προδότης του ΣΥΡΙΖΑ, η υπουργός είπε τα εξής αποκαλυπτικά σχετικά με τις πρακτικές της κόκκινης χούντας: «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς… Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Επαναλαμβάνουμε την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120, παρ. 4), που προβλέπει τα εξής σε τέτοιες περιπτώσεις: H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Έλληνες αντισταθείτε στις μεθοδεύσεις της κόκκινης χούντας των αμερικανοκομμουνιστών! Δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι και υποχρέωσή σας!