ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Ελληνική Αυγή για την Αττική: Στο σκαμνί η Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι

Δόθηκε στην δημοσιότητα το αρχικό πόρισμα για τις ποινικές ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και φορέων σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι Αττικής.

Η προκαταρκτική έρευνα λοιπόν αποδίδει ποινικές ευθύνες και ασκεί διώξεις στην περιφερειάρχη Αττικής και σε όσους εμπλέκονται με την πολιτική προστασία της περιφέρειας για πλήθος κατηγοριών!

Η κυρία «έκατσε η στραβή στην βάρδια μου» έχει όπως λέει αποδεχθεί την έρευνα αλλά όχι τις ευθύνες της Περιφέρειας!!!

Ξεχνάει βέβαια ότι στην αίθουσα του ακροατηρίου δεν έχει πέραση η αριστερή θολοκουλτούρα και η πάγια τακτική της αποποίησης ευθυνών αλλά πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις.

Προφανώς λοιπόν η τακτική του «μηνύω τον εαυτό μου» και το στήσιμο φθηνών επικοινωνιακών σόου πάνω σε εκατόμβες νεκρών, άφησαν ασυγκίνητους τους εισαγγελείς και φαίνεται πως πλησιάζει επιτέλους η ώρα να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Δηλώνουμε για πολλοστή φορά ότι η «Ελληνική Αυγή για την Αττική» θα είναι αρωγός στην κατεύθυνση της απόδοσης ευθυνών, δεν θα ησυχάσουμε αν δεν κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι της τραγωδίας για να λογοδοτήσουν!

Ελληνική Αυγή για την Αττική

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-thn-attikh-sto-skamni-h-dourou-gia-thn-tragwdia-sto-mati#ixzz5hKo5S1Ls