ΑΘΕΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Η ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ»

Εκτός από τους άθεους κομμουνιστές της ΣΥΡΙΖΕΡΤ-ΣΟΒΙΕΡΤ, που χαρακτήρισαν «διχαστικό» τον Σταυρό που επανατοποθέτησαν 36 πατριώτες στην Λέσβο, δήλωση για το θέμα έκανε και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης. Ιδού η κατάπτυστη δήλωση του άθεου μπολσεβίκου:

«Ένας μεταλλικός σταυρός ύψους 10 μέτρων, που στήνεται σε έναν δημόσιο χώρο με το έτσι θέλω, χωρίς καμία άδεια και καμία προδιαγραφή ασφαλείας, αποτελεί μια επικίνδυνη αυθαιρεσία – για να μην αναφερθούμε στην αισθητική και μάλιστα σε έναν χώρο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Όταν μάλιστα για την αυθαιρεσία αυτή έχουν κινητοποιηθεί δεκάδες άτομα κι έχουν χρησιμοποιηθεί βαριά μηχανήματα, είναι σαφές ότι δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη ενέργεια, αλλά για την υλοποίηση ενός πολιτικού σχεδίου όξυνσης. Ποιους βολεύει μια νέα πόλωση γύρω από το μεταναστευτικό, μια περίοδο που τόσα χρόνια προβλήματα του τόπου, μικρά και μεγάλα, διευθετούνται κι επιλύονται; Ποιους βολεύει η επαναφορά της μισαλλόδοξης ατζέντας της ακροδεξιάς, και μάλιστα με τόσο χοντροκομμένο τρόπο, κόντρα σε κάθε έννοια νομιμότητας και σεβασμού του δημόσιου συμφέροντος;».

Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα καλύτερο από δαύτον! Αλλά, άμα είναι «μάγκες» οι άθεοι κομμουνιστές, ας τολμήσουν να τον ξαναγκρεμίσουν και να δούμε μετά που θα πάνε να κρυφτούν, για να γλιτώσουν από την οργή του πιστού λαού!