ΤΣΙΠΡΑΛΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μπορεί το κουρδισμένο τσιπραληταριό να δυσανασχετεί για τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων Μακεδόνων, όπου τολμά και εμφανίζεται προδότης του ΣΥΡΙΖΑ, στην Βόρειο Ελλάδα, αλλά στην υπόλοιπη χώρα εφαρμόζει το «παλιά μου τέχνη κόσκινο», οργανώνοντας αλητοπαρακρατικές αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής!

Αυτή τη φορά, οι τσιπραλήτες αμερικανο-γερμανοπροδότες, χρησιμοποίησαν τους μαρξιστές ινστρούχτορες της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Νέας Σμύρνης, που παριστάνουν τους εκπαιδευτικούς, για να καλέσουν το αλητοπρεζονοτσογλαναριό των Εξαρχείων σε αντισυγκέντρωση κατά της νόμιμης συγκέντρωσης της «Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Αττικής», στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, οι ξεδιάντροποι σταλινικοί ινστρούχτορες της αμερικανοκρατίας, χρησιμοποίησαν ως πρόσχημα για την αλήτικη αντισυγκέντρωση την… προστασία των μαθητών τους «από το δηλητήριο της βίας, του ρατσισμού και του μίσους».

Στο τέλος, όμως, δεν… κρατήθηκαν οι ξεφωνημένοι αμερικανο-γερμανοπροδότες κι εξέδωσε κάλεσμα για την αντισυγκέντρωση και το τοπικό παράρτημα των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ Παλαιού Φαλήρου. Μάλιστα, στο κάλεσμα υπάρχει ειδική αναφορά στις… «συλλογικότητες» (στα πρεζόνια των Εξαρχείων), να καθαρίσουν για πάρτη του σάπιου καθεστώτος τους: «Καταγγέλλουμε  την παρουσία της Χρυσής Αυγής – Ελληνικής Αυγής, με τον όποιο μανδύα στο Παλαιό Φάληρο. Είναι πρόκληση για την πόλη μας, για τους πολίτες του Φαλήρου μας, η όποια προσπάθεια νομιμοποίησης των νεοναζί που είναι υπόδικοι για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πολλές δολοφονικές επιθέσεις… Καλούμε τις συλλογικότητες αλλά και τους συμπολίτες μας να καταδικάσουν και αυτήν την πρόκληση».

Προδότες, ότι κι αν κάνετε έρχεται η ώρα σας! Ο ελληνικός λαός σας περιμένει στη γωνία και θα σας πάρει παραμάζωμα!