ΣΤΑΛΙΝ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ! Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΙΣ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ» ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Σήμερα είναι η επέτειος του θανάτου του Στάλιν, αλλά δεν χρειάζεται να τον κλαίνε οι νοσταλγοί του, γιατί το πνεύμα του «πατερούλη» ζει και οδηγεί την αμερικανόδουλη κόκκινη χούντα των Αθηνών!

«Πρόληψη του εγκλήματος», λοιπόν, βάφτισε η υφυπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Παπακώστα τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ προσαγωγές και τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ κατακρατήσεις στα αστυνομικά τμήματα των πατριωτών που γίνονται με την μέθοδο του “face control” των μπράβων των νυχτερινών κέντρων, από τους πραιτωριανούς του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τολμά και εμφανίζεται προδότης των Πρεσπών!

«Αν προλάβεις να πιάσεις κάποιον πριν τελέσει το αδίκημα, τότε δεν χρειάζεται καταστολή γιατί έχεις λύσει το πρόβλημα πριν δημιουργηθεί», είπε η λεγάμενη σήμερα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1!

Όταν η παρανομία γίνεται νόμος, η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος επιβάλλει τα εξής: «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».