ΕΛΜΕΔΕΣ ΣΑΜΟΥ: ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ!

Κάλεσμα για υποδοχή 14 «προσφυγόπουλων» στο σχολείο στο Βαθύ Σάμου, απηύθυναν οι κουκουέδες ινστρούχτορες της τοπικής ΕΛΜΕ, ενώ οι γονείς των Ελληνόπουλων αποφάσισαν να απέχουν τα παιδιά τους από σήμερα μέχρι την Παρασκευή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Βέβαια, επειδή είναι πονηροί οι «βλάχοι», στο κάλεσμά τους διευκρινίζουν πως ΔΕΝ εγγυώνται αν τα παιδιά των Σαμιωτών κολλήσουν λοιμώδη νοσήματα από τα προφανώς μη εμβολιασμένα «προσφυγόπουλα»:

«Σχετικά με τον κίνδυνο μετάδοσης λοιμωδών νοσημάτων από τα προσφυγόπουλα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε τον εαυτό μας αναρμόδιο για να απαντήσει σε ένα τέτοιο ερώτημα, όπως αναρμόδιοι είναι και αυτοί που επικαλούνται τέτοιους κινδύνους χωρίς κάποια επιστημονική τεκμηρίωση. Υπάρχουν αρμόδιοι φορείς (υγειονομικές υπηρεσίες, ιατρικός σύλλογος κλπ.) που έχουν χρέος σοβαρά και υπεύθυνα να αποφανθούν και να προτείνουν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε να διασκεδαστούν οι τυχόν ανησυχίες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποιους γονείς».

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, για να κερδίσουν τα εύσημα της αμερικανικής πρεσβείας, που προσπαθεί να επιβάλλει το πρόγραμμα βίαιης ενσωμάτωσης των «προσφύγων» στις κοινωνίες μας, αρχίζοντας από τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία των παιδιών μας, ενώ μπορούν να δημιουργηθούν ειδικοί χώροι μέσα στα hotspots για να «εκπαιδευτούν»! Αυτοί είναι οι κομμουνιστές!