ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ… ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σας ενημερώσαμε ότι ο δήθεν «σκληρός» και… «ακροδεξιός» Μπουμπούκος είναι… μεσάζων των… μεταγραφών της πολιτικής σαβούρας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς (π.χ. Τσατσόπουλου, Ψαριανού, κ.λπ.) στην Νουδούλα, κι ότι τώρα έχει αναλάβει την περίπτωση της Διαμαντοπούλου, όπως αποδεικνύεται από χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter με την λεγάμενη αγκαλιά και με κολακευτικά σχόλια που έγραψε για χάρη της.

Απ’ ότι φαίνεται, η επιχείρηση προσεταιρισμού της Διαμαντοπούλου είναι σε πολύ καλό δρόμο!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στον κομμουνιστή Δανίκα, η πρώην κορυφαία στελεχάρα και υπουργάρα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά και τακτική θαμώνας της διαβόητης νεοταξίτικης Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, αφού πρώτα δήλωσε υπέρμαχος της προδοσίας της Μακεδονίας μας («Είμαι από τον Βορρά, από την Κοζάνη. Κι όμως, ήμουν υπέρ του γεωγραφικού προσδιορισμού για όλες τις χρήσεις»), εν συνεχεία εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον Τσίπρα και την κυβέρνησή του και τάχθηκε υπέρ της αυτοδυναμίας της Νουδούλας: «πιστεύω όμως στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Κι όταν ρωτήθηκε αν είναι «πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία», ήταν σαφέστατη:
«Ναι, ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα περισσότερη σχέση έχω με τη Νέα Δημοκρατία λόγω των θέσεών της σχετικά με τη φορολογία, την εξωτερική πολιτική και την Παιδεία».
Όπως αντιλαμβάνεσθε, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με την Νουδούλα, είναι απλά θέμα χρόνου!

Να την χαίρεται ο… «σκληρός» και… «ακροδεξιός» Μπουμπούκος της!