ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΟ! ΟΧΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ… ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ!

Πονάνε και πονάνε πολύ τα κομμούνια, που εκπλήρωσαν –κατά το ήμισυ, αφού ακόμα δεν έχουν παραδώσει και τα εδάφη της Μακεδονίας μας- μετά από πολλές δεκαετίες την προσδοκία των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών τους προγόνων, από τις αυθόρμητες αντιδράσεις του ελληνικού λαού όπου έχουν τα μούτρα και εμφανίζονται!

Έτσι, σ’ έναν οχετό ύβρεων και γκανγκστερικών συκοφαντιών, βγαλμένο απευθείας από τους σταλινικούς υπονόμους, επιδίδεται ο αμερικανοκομμουνιστής βουλευτής των αμερικανο-γερμανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ Δράμας, Καραγιαννίδης, κατά των αγανακτισμένων πολιτών της Δράμας που «υποδέχθηκαν» στην πόλη τους τον Τσακαλώτο.

Ιδού ο οχετός που εξαπέλυσε το τσιράκι του Τραμπ, της Μέρκελ, του Σόρος και άλλων λυσσασμένων ανθελλήνων, σε λιβελογράφημά του, υπό τον τίτλο «Οι φάλτσοι της Δράμας»:

«Ακολούθησε η ομιλία του Ευκλείδη στη Δράμα και τότε ήταν που επανεμφανίστηκαν το τρίκυκλο του Κοτζαμάνη και οι ασθμαίνοντες και φάλτσοι συνοδοιπόροι του. Ακροδεξιοί, ψεκασμένοι, θαμώνες των ποινικών δικαστηρίων, υπόδικοι για παράνομο τζόγο, εμπόριο γυναικών και παράνομη εκτύπωση και πώληση βιβλίων, απλοί πολίτες με κλίση στην υιοθέτηση των πιο εξωφρενικών ψεμάτων, αργόσχολοι με καριέρα στην αεργία και εθνικά υπερήφανοι πατριώτες που τις Κυριακές βάζουν βενζίνη στο Γκότσε Ντέλτσεφ και ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ της γειτονικής χώρας. Μερικοί δε εξ αυτών είναι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με βουλγάρικες πινακίδες, διότι, αν δεν ξεγελάσεις την ελληνική Πολιτεία, δεν καταγράφεσαι στο πάνθεον των έξυπνων Ελλήνων επιχειρηματιών».

Ολοκληρώνοντας δε, έδωσε και μια… υπόσχεση:

«Κλείνω με μια υπόσχεση όχι μόνο προσωπική, αλλά του συνόλου των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Δράμα. Θα συνεχίσουμε και θα πυκνώσουμε τις δημόσιες εκδηλώσεις, τις δημόσιες συζητήσεις, τη δημόσια παρουσία μας.

Αν οι τραμπούκοι θεωρούν ότι μας τρομάζουν οι αλαλαγμοί και οι εθνικιστικές κραυγές τους, είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Ας του μεταφέρουμε κι εμείς μια υπόσχεση, των αγανακτισμένων πολιτών ετούτης της χώρας: προδότες, δε θα μπορείτε να σταθείτε ποτέ και πουθενά, παρά μόνο κρυπτόμενοι πίσω τις σιδερόφρακτες διμοιρίες των πραιτωριανών σας!