ΟΥΑΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ «ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ» ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΟ CITY ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΗΛΙΟΥ;

«Με εκλεκτή παρέα από το χώρο της πολιτικής και του πολιτισμού, πέρασε την Τσικνοπέμπτη ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε φιλικό σπίτι. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Μηλιός με τη σύζυγό του…».

Αυτά αναφέρει χθεσινό «παραπολιτικό» σχόλιο του «Βήματος»…

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώην συριζαίος σύντροφος Μηλιός, την παρέα του οποίου απολαμβάνει ο αρχικουκουές, θα είναι η… χρυσή μεταγραφή του Κουτσούμπα στις προσεχείς εκλογές.

Μην ξεχνάμε κιόλας, πως σε πρόσφατη συνέντευξή του ο σύντροφος Μηλιός είχε δηλώσει πως «μετά τον συμβιβασμό και την ουσιαστική διάλυση του τμήματος της Αριστεράς που εξέφραζε ο ΣΥΡΙΖΑ, κρίνω ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος και η στήριξη στο ΚΚΕ».

Όμως, τι ρόλο παίζει ο… υπό μεταγραφήν σύντροφος Μηλιός; Να μη σας κουράσουμε με το παρελθόν του, αλλά με τα σχετικά… «φρέσκα κουλούρια» του πολιτικού του βίου…

Έγραφε ο «Ριζοσπάστης» της 21ης Απριλίου του 2013, αναφερόμενος στα «νταλαβέρια με αμερικάνικες «Δεξαμενές Σκέψης» του ΣΥΡΙΖΑ:

«Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Γενάρη, ο Αλ. Τσίπρας βρέθηκε στις ΗΠΑ προσκαλεσμένος δύο «δεξαμενών σκέψης», του Ινστιτούτου Brookings και του Ινστιτούτου Levy. Το πρώτο είναι ένας λεγόμενος «μη κερδοσκοπικός οργανισμός» που στηρίζεται από το αστικό κράτος των ΗΠΑ και συμβάλλει τα μέγιστα στην προώθηση των στόχων του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Το Ινστιτούτο Levy διατυμπανίζει ότι στόχος του είναι η επίτευξη ταξικής συνεργασίας, που μεταφράζεται σε άνευ όρων υποταγή των εργαζομένων στους καπιταλιστές. Οι προτάσεις του είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα της κυρίαρχης τάξης…».

Μόνο που σ’ εκείνο το «νταλαβέρι» στην Αμέρικα, δεν είχε πάει μόνος του ο Τσίπρας, αλλά παρεούλα με τον σύντροφο Μηλιό, άνθρωπο της εμπιστοσύνης του και προφανώς και της εμπιστοσύνης των… νταραβεριτζήδων της CIA –που κρύβονται πίσω από τα παραπάνω «Ιδρύματα»- και ήθελαν να περάσουν τον Τσίπρα από τις απαραίτητες εξετάσεις καταλληλότητας, για να γενεί πρωθυπουργός της αποικίας τους!

Μάλιστα, ο… πολυπράγμων σύντροφος Μηλιός, μιλώντας στο πανεπιστήμιο Κολούμπια κατά την διάρκεια εκείνου του «νταλαβεριού», είχε πει και τα εξής… όμορφα: «Στη διαβόητη ερώτηση περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη απαντούμε αρνητικά. Αν επιστρέφαμε σε εθνικό νόμισμα και προβαίναμε σε υποτίμηση, αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αγοραστικής δύναμης της εργατικής τάξης κατά 25%».

Τον επόμενο χρόνο, ο σύντροφος Μηλιός επισκέφθηκε -μαζί με τον Δραγασάκη- το διαβόητο City του Λονδίνου, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και άνθρωπος «ειδικών αποστολών» του Τσίπρα και συναντήθηκε μ’ όλη την καπιταλιστική σαπίλα που εδρεύει εκεί, δίνοντας προφανώς διαβεβαιώσεις για την αντιλαϊκή πολιτική που θα εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση!

Να υποθέσουμε, λοιπόν, πως ο σύντροφος Κουτσούμπας ετοιμάζει «νταλαβέρια» με τους καρχαρίες του City του Λονδίνου και με τα… ευαγή «Ιδρύματα» της CIA, δια του… περπατημένου συντρόφου Μηλιού, γι’ αυτό τον μαζεύει στο… τιμημένο κουκουέ;