Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ… ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ:  Ή Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΡΜΠΑΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΚ!

Αφού δεν συγκινούνται οι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος να διώξουν από τις τάξεις τους τον πατριώτη Όρμπαν, ο Κούλης Νουδούλης ο… φασιστοφάγος παίρνει την κατάσταση στα… στιβαρά του χέρια!

Μιλώντας, λοιπόν, στον δημοσιογράφο των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, στο περιθώριο του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, χαρακτήρισε «πολύ προβληματικό τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα της λαθρομετανάστευσης ο Ούγγρος πρωθυπουργός (με κλειστά σύνορα…) και αποκάλυψε πως θα στείλει την προσεχή Δευτέρα επιστολή προς το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), με την οποία θα ζητεί να ανασταλεί η συμμετοχή του FIDESZ, του κόμματος του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, στο ΕΛΚ, «λόγω των ακραίων θέσεών του».

Ιδού τα χάλια του: «Τη Δευτέρα θα στείλω γράμμα που θα ζητεί αναστολή της συμμετοχής του FIDESZ στο ΕΛΚ, ώσπου να επιλυθεί το θέμα. Δεν μπορεί πια να είναι μέλος του ΕΛΚ. Να του δώσουμε χρόνο βάζοντάς το σε αναστολή και, αν δεν αλλάξει θέση, δεν έχει θέση στο ΕΛΚ». 
Καταλάβατε τώρα Έλληνες πατριώτες, που σας πουλάνε παραμύθι οι… Mykonians Μπουμπούκοι και Βορίδηδες, με ποιον τρόπο θα χειριστεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ο Κούλης, ως αυριανός πρωθυπουργός; Όχι με τον τρόπο που το χειρίζεται ο «ακραίος» Όρμπαν, αλλά με τον ίδιο τρόπο που το χειρίζεται ο Τσίπρας, αυτόν των «ανοιχτών συνόρων»!