ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΟ ΞΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ «ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ» ΟΙ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»;

Όπως έγινε γνωστό, το συριζοτσογλαναριό ξήλωσε την Ομάδα Κρατικής Ασφαλείας του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, λόγω… μειωμένης επαγγελματικής απόδοσης, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας, με ανάρτησή της στο facebook.

Και βέβαια, η πρόσφατη επίσκεψη του Τσακαλώτου στην πόλη της Μακεδονίας και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του, δεν μπορεί να είναι άσχετες με το «ξήλωμα».

Τι πήγε στραβά και προκάλεσε τις διώξεις, χωρίς να αναγνωριστεί ως «ελαφρυντικό» το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δράμας, υπακούοντας σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ διαταγές του συριζοτσογλαναριού προχώρησαν σε “face control” των διαδηλωτών και σε δέκα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ «προληπτικές προσαγωγές» πατριωτών και παράνομες κατακρατήσεις τους στην Ασφάλεια της Δράμας, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του ο Τσακαλώτος στην Δράμα μέχρι που τσακίστηκε κι έφυγε;

Δύο ήταν οι λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας:

1ον) Υπάρχει διαταγή να «τσακίζονται» οπωσδήποτε οι «φασίστες» για παραδειγματισμό και κατατρομοκράτηση των υπολοίπων, όπου γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των προδοτών, ασχέτως αν οι αστυνομικοί δέχονται επίθεση ή όχι! Όπως έγινε προχθές στην Πτολεμαΐδα, όπου τα ΜΑΤ μάτ-ωσαν τους πατριώτες, τελείως απρόκλητα! Ενώ στην Δράμα, οι αστυνομικοί δεν έχυσαν ελληνικό αίμα!

2ον) Σε συνέχεια της παραπάνω διαταγής, τα συριζοτσογλάνια απαιτούν από τους αστυνομικούς να κρατάνε τους διαμαρτυρόμενους διαδηλωτές σε πολύ μεγάλη απόσταση από τις συγκεντρώσεις των προδοτών (να μην υπάρχει καν οπτική επαφή!), ώστε να μην μπορούν να τους αποδοκιμάσουν και να κυκλοφορούν μετά στο διαδίκτυο βίντεο με αποδοκιμασίες! Όπως δεν έγινε στην Δράμα, όπου ο Τσακαλώτος αποδοκιμάστηκε αγρίως κατά την αναχώρησή του!