ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ: Ή ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ανακοίνωση «κατόπιν εορτής», εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών της Κοζάνης, για τα επεισόδια κατά την «υποδοχή» της Γεροβασίλη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα κάτωθι:

«Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα 27-02-2019 κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη στην Σχολή Πυροσβεστών Εορδαίας Κοζάνης.
Για άλλη μια φορά η Αστυνομία έγινε σάκος του μποξ. Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση κατόρθωσε να εξοστρακίσει τη λαϊκή οργή και να τη στείλει στον πλέον ευάλωτο, σε αυτόν που έχει την υποχρέωση να εκτελέσει αδιαμαρτύρητα τις εντολές που δέχεται.

Η συνταγή δοκιμασμένη και για αυτούς που την εφαρμόζουν επιτυχημένη. Το αστυνομικό προσωπικό μπαίνει ανάμεσα από τους πολίτες και την κυβέρνηση, η οργή εκτονώνεται πάνω στα κράνη, τις ασπίδες και τα κεφάλια των αστυνομικών και η ζωή συνεχίζεται. Εν τω μεταξύ υπάρχουν τραυματίες πολίτες και αστυνομικοί (4 συνάδελφοι)
Ο ρόλος της αστυνομίας είναι ιερός σε μια δημοκρατία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται μέσο εκτόνωσης της οποιασδήποτε πολιτικής πίεσης. Είμαστε υπηρέτες της Δημοκρατίας και όχι πραιτωριανοί, όπως πλέον μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού μας κατηγορεί».

Ωραία όλα αυτά στην θεωρία, αλλά…

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει! Βλέπει αστυνομικούς να δέχονται βροχή από βόμβες μολότοφ από ένα τσούρμο αναρχοκομμουνιστές αληταράδες και να κάθονται να τους κοιτάνε απαθώς. Κι από την άλλη, βλέπει αστυνομικούς να επιτίθενται και να ανοίγουν τα κεφάλια Ελλήνων πατριωτών, που διαμαρτύρονται για την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Όσον αφορά το παραμυθάκι ότι οι αστυνομικοί είναι… «ευάλωτοι» κι «έχουν την υποχρέωση να εκτελούν αδιαμαρτύρητα τις εντολές που δέχονται», δεν ισχύει! Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τις ΝΟΜΙΜΕΣ διαταγές που παίρνουν.

Παρανομούν, λοιπόν, όταν λαμβάνουν εντολές να παρακολουθούν με απάθεια  το παρακρατικό αληταριό που τους βομβαρδίζει με μολότοφ και παρανομούν επίσης, όταν λαμβάνουν εντολές να χτυπούν άοπλους διαμαρτυρόμενους πολίτες!

Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει! Είδε και τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν χθες τα ΜΑΤ στην Πτολεμαΐδα, χτυπώντας ανελέητα!

Λοιπόν κύριοι αστυνομικοί, πάψτε να διυλίζετε τον κώνωπα και να καταπίνετε την κάμηλο! Να είστε ανεκτικοί με τον διαμαρτυρόμενο λαό και αμείλικτοι με το κομμουνιστικό αληταριό, για να μην σας αποκαλεί πραιτωριανούς μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού!

Ή με το λαό ή με τους προδότες!

(ΥΓ): Και να θυμάστε: όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά σας και θα συνειδητοποιήσουν τι υπέγραψαν οι προδότες στις Πρέσπες, θα σας ρωτούν «κι εσύ πατέρα τι έκανες τότε;». Κι αν τους απαντάτε «βάραγα τους πατριώτες» θα σας φτύνουν κατάμουτρα!