Ο ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!

Σε μονομέτωπο αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής, έχει πλέον περιοριστεί ο συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις μετρήσεις που φέρνουν τον Ηλία Κασιδιάρη να μπαίνει με χαρακτηριστική άνεση στον Β΄ Γύρο και τον ίδιον να μένει… μπουκάλα.

Έτσι, χθες το βράδυ εμφανίστηκε και μίλησε σε εκδήλωση συντρόφων του στην ΕΣΗΕΑ, αποκλειστικά κατά της Χρυσής Αυγής, αφήνοντας στο απυρόβλητο τα υπόλοιπα άλλα κόμματα, εκπρόσωποι των οποίων διεκδικούν τον δήμο Αθηναίων! Προφανώς, γιατί ο μοναδικός πραγματικός του αντίπαλος στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης!

Ιδού πως επιχείρησε να συσπειρώσει το κομμουνισταριό και τις… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποτρέψει το μοιραίο, δηλαδή την επικείμενη ήττα του:

«Αν θέλουμε να δώσουμε τη μάχη απέναντι στο φασισμό, αν θέλουμε να δώσουμε τη μάχη απέναντι στους νεοναζί χρειάζεται να δώσουμε και τη μάχη της μνήμης…

Είναι πρέπον ο πρώτος δήμος της χώρας, ο δήμος της Αθήνας να είναι ένας δήμος που θα μπαίνει μπροστά σε ζητήματα ιστορικής μνήμης, μπροστά σε ζητήματα υπεράσπισης της ιστορίας αυτής της πόλης, των ανθρώπων αυτής της πόλης, των αγώνων που έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι για την απελευθέρωση από το φασισμό για να πάνε οι φασίστες εκεί που ανήκουν, εκεί που πρέπει να είναι, δηλαδή στα σκουπίδια της ιστορίας. Γιατί εκεί είναι η θέση τους, έχει κριθεί αυτό, ό,τι και να κάνουν έχει κριθεί αμετάκλητα. Για ένα δήμο που θα μπαίνει μπροστά σε κάθε δημοκρατικό αγώνα σε κάθε δημοκρατική διεκδίκηση που με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργεί και μια ασπίδα. Είναι καλό να το καταλάβουν σχετικά νωρίς και σχετικά γρήγορα όλοι οι υποψήφιοι αυτή τη στιγμή, καθώς όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τεχνικά παιχνίδια ή παιχνίδια ποσοστών και τακτικής με τη ρητορική του μίσους και τη ρητορική της Χρυσής Αυγής γρήγορα θα καταλάβει ότι έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος και θα το βρει μπροστά του και δυστυχώς θα το βρούμε όλοι μας μπροστά».

(ΥΓ): Μιας και αναφέρθηκε ο συριζουποψήφιος στα «σκουπίδια της ιστορίας», καλό είναι να ψάχνει από τώρα για… σκουπιδοτενεκέ και να είναι βέβαιος πως θα του την κάνουμε τη χάρη να καταλήξει σ’ αυτόν που… προτιμά!